Erzurum Haber Girişi : 24 Haziran 2021 15:55

KUDAKA'dan 3 projeye fizibilite desteği

KUDAKA'dan 3 projeye fizibilite desteği
KUDAKA 2021 yılı Fizibilite Desteği Programı Haziran ayı sonuçları açıklandı.

ERZURUM AJANS - 2021 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında 1 Haziran 2021 tarihine kadar sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanarak fizibilite desteği almaya hak kazanan projeler belirlendi.

 

 

2021 Yılı Fizibilite Desteği Programı Haziran ayı başarılı projeler listesinde Erzurum’dan 2, Erzincan’dan 1 proje yer aldı. Değerlendirme neticesinde, Erzincan Kemaliye Belediye Başkanlığı'nın Kültür ve Turizm Dünyamızın Önemli Noktalarının Projelendirilmesi, Erzurum Ata Teknokent'in, Ata Test Merkezi- Gerçek Ortam Soğuk ve Yüksek Rakım Test Merkezi ve Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin,"Atatürk Üniversitesi Botanik Bahçesi Stratejik ve Mekânsal Gelişim Planlarının Hazırlanması fizibilite çalışmaları destek almaya hak kazandı.

 

 

KUDAKA’dan yapılan açıklamada, değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrollerinin yapıldığı, başvuruların tamamının ön incelemede uygun bulunduğu teknik ve mali değerlendirme aşamasında değerlendirildiği bildirildi.Projeler listesinin, Ajans internet adresinde yayımlandığı 24 Haziran 2021 tarihinden itibaren başvuru sahiplerinin en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansa müracaat etmeleri gerekiyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.