Bölge Haber Girişi : 04 Mart 2011 00:49

KUDAKA destekli eğitim semineri!..

KUDAKA destekli eğitim semineri!..
Palandöken Gençlik ve İlçe Müdürlüğü Teknik Destek Tasarımı adı altında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik bir eğitim semineri başlattı.

Erzurum Ajans-Palandöken Gençlik ve İlçe Müdürlüğü Teknik Destek Tasarımı adı altında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik bir eğitim semineri başlattı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’nın destekleri sonucu Palandöken Gençlik ve İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ın organize ettiği üç günlük eğitim semineri başladı. Üç gün sürecek olan seminere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli katılıyor. Palandöken Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitim seminerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tüm birimleri ile destek veriyor. Kurum çalışanlarının yanı sıra antrenörler ve spor koordinatörlüğü servisi de büyük bir destek veriyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminere 100’e yakın personel katıldı. Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi ve diğer davetlilerinde katıldığı semire eğitimci olarak AR-GE Star Eğitimci Genel Müdürü Dr. M. Naci Çuhacı ve Serdar Özen katılıyor. İkili seminerde tecrübelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile paylaştı.

Üç gün sürecek olan seminerde Kurumsal Kapasite Gelişim eğitimi, etkin iletişim ve motivasyon, beden dili, kriz yönetimi, problem çözme ve karar verme teknikleri, zaman ve stres yönetimi, performans değerlendirme, takım çalışması, yönetim ve liderlik, imaj yönetimi gibi konular işleniyor. Palandöken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, bu proje kapsamında kendilerine destek veren Palandöken Kaymakamlığı, KUDAKA ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tüşekkür etti.

Seminerin eğitimcisi Dr. M. Naci Çuhacı, seminere katılımın fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek. “Burada çok güzel bir seminer gerçekleştiriyoruz, Erzurum’da ilgi ile karşılanmak bizleri mutlu etti. Bu tür seminerler gelişim ve performans artırımı açısından çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.