Ekonomi Haber Girişi : 02 Ekim 2013 20:33

KUDAKA'dan doktora tezlerine finansal destek

KUDAKA'dan doktora tezlerine finansal destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı bölge potansiyelinin tespiti ve harekete geçirilmesi amacıyla, Erzurum, Erzincan ve Bayburt Üniversitelerinde hazırlanacak doktora tezlerine finansal destek verilecek.
Erzurumajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı bölge potansiyelinin tespiti ve harekete geçirilmesi amacıyla, Erzurum, Erzincan ve Bayburt Üniversitelerinde hazırlanacak doktora tezlerine finansal destek verilecek.

Doktora Tezlerini Destekleme Programı (DOTEDEP) Uygulama Rehberi'nde yer alan usul ve esaslar doğrultusunda hazırlanacak doktora tezlerinin finansal olarak desteklenmesini öngören program kapsamında, doktora tezi çalışmasına destek almak için başvuruda bulunan öğrenciler ve danışmanları, KUDAKA'nın öncelikli gördüğü konularda tez konularını belirleyecekler ve tezlerini hazırlayacaklar. Belirlenen konular üzerinde, ilgili komisyonun değerlendirmesinin ardından desteklenmeye hak kazanan doktora tezleri, Ajans'ın kurumsal internet sitesinden duyurulacak.

2014 yılı içerisinde uygulanması planlanan programa yönelik, bölgede faaliyet gösteren üniversitelerin yönetimleri ile protokol imzalanacağı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.