Spor Haber Girişi : 17 Kasım 2014 23:24

Kulüp güvenliklerini Yıldırım yollamış

Kulüp güvenliklerini Yıldırım yollamış
Merak edilen soru yanıtını buldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulüp profesyonellerine, "Ortalık gergin. Arena'ya gidin" talimatı verdiği ortaya çıktı.
Erzurumajans-Türk Telekom Arena'daki olaylı gece ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de Fenerbahçe'nin güvenlik ekibinin stada hangi amaçla gittiğiydi. Merak edilen sorunun yanıtını fanatik.com.tr veriyor.

Kulüp güvenlikleri başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı üzerine Türk Telekom Arena'ya gitti. Maç öncesi Volkan'ın tribünle yaşadığı diyalogdan ve sonrasında milli kalecinin stattan ayrıldığından haberdar olan Aziz Yıldırım, kulüp idari menajeri Hasan Çetinkaya, Şükrü Saracoğlu Stat Müdürü Ayhan Bak ve kulüp güvenlik amiri Bülent Ataş'ı görevlendirdi.

Başkan Yıldırım'ın, "Ortam çok gerildi. Tatsız bir olay yaşanmaması için tedbir alın. Volkan'ı stattan bizzat siz çıkarıp, evine bırakın" talimatını verdiği öğrenildi. Başkandan gelen bu talep üzerine Hasan Çetinkaya, Ayhan Bak ve Bülent Ataş, güvenlik ekibini toplayarak Arena'ya gitti. Ekibin, Volkan ve Emre'nin güvenli şekilde stattan çıkmalarını sağlamak amacıyla gittiği Arena'da ise öngörülemeyen olaylar yaşandı. fanatik
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.