Erzurum Haber Girişi : 31 Ekim 2013 10:59

Kuran kardeşliği derneği yetimleri unutmadı

Kuran kardeşliği derneği yetimleri unutmadı
Merkezi Narman ilçesinde bulunan Kuran Kardeşliği Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak 20-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen yetimlerle buluşma haftası bu yılda düzenlendi.
Erzurumajans-Merkezi Narman ilçesinde bulunan Kuran Kardeşliği Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak 20-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen yetimlerle buluşma haftası bu yılda düzenlendi.

Çeşitli programlarla gerçekleştirilen haftaya özel yetimleri hatırlama programı düzenlendi. İlçede bulunan Biber Düğün salonunda düzenlenen programa Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Saadet Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Hayrullah İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya, Dernek mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün ve haftanın öneminin anlatan konuşmanın ardından katılımcılara Kuran ziyafeti verildi. Haftanın önemi hakkında konuşma yapan Kuran Kardeşliği Derneği Başkanı Mustafa Altınok, "Bu haftada insanları yetimler konusunda daha bilinçli yapmak, bilgilendirmek ve toplumu daha duyarlı bir hale getirmektir. Çünkü gerçekte yetimler konusunda toplumumuzda çok şiddetli sıkıntılar var şöyle ki yetimler unutulmuş ve çaresizliğe itilmiş bir haldeler bizler hem Müslüman olarak, hem de insan olarak elimizin ulaşabildiği her yetime sahip çıkmalı ve bağrımıza basmalıyız. Hatta kendi çocuklarımızdan ayrı tutmamalı öz çocuklarımıza nasıl ilgileniyorsak onlarla da aynı şekilde ilgilenmeliyiz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.