Türkiye Haber Girişi : 13 Temmuz 2021 10:23

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor" dedi.

ERZURUM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kamuoyunu bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

 

 

Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağına yönelik merakla beklenen sorunun yanıtını verdi.

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayram arifesi olan pazartesi günü yarım gün, bayramın ilk gününden son gününe kadar olan salıdan cumaya kadar ise tam gün tatildir. Kabine toplantımızda yaptığımız istişarede, pazartesi günkü yarım günü, idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Böylece vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyor. 15 Temmuz’u zaten FETÖ terör hareketi sebebiyle tatil olarak ilan etmiştik. O gün itibarıyla başlıyoruz ve süreç bu şekilde devam ederken 16’sında herkes mesaisinde olabilecek. Bu kararın gerek bulundukları yerde kurbanlarını kesebilecek, gerek memleketlerine ziyarete gidecek, gerekse bu süreyi tatil için kullanacak vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.