Erzurum Haber Girişi : 08 Ağustos 2018 13:16

'Kurban bereketi yıl boyu sürsün'

'Kurban bereketi yıl boyu sürsün'
Türk Kızılay’ı bu yıl da ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ başlattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türk Kızılay’ı bu yıl da ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ başlattı. Erzurum Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, bu yıl ki hedeflerinin 170 bin hisse olduğunu bildirdi.

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil ve yönetim kurulu üyeleri, şube çalışmaları ve son 10  yıldır Kızılay’ın sürdürdüğü ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ hakkında bilgiler verdi. Kampanya çerçevesinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kızılay’a bağışlanacak kurbanların dini vecibelere uygun ve hijyenik şartlarda kesilerek ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca konserve olarak ulaştırılacağını belirten Başkan Bozhalil, vekaletini yurt içine vermek isteyen vatandaşların bir hisse bedeli olarak 750 lira, yurt dışına vermek isteyenlerin de 590 lira ödeyeceğini dile getirdi. Başkan Bozhalil, “Vekaletlerini Kızılay’a vermek isteyen yurt dışındaki vatandaşlarımız Kızılay internet sayfası üzerinden bağış menüsünü kullanarak online ödeme yapabilecek. Ayrıca 168 numaralı telefondan Kızılay’ın ücretsiz danışma ve bağış hattını arayarak uluslararası kredi kartı ile vekalet bedelini ödeyebilecek” dedi.



ERZURUM’A KESİMHANE KURULUYOR

Bu arada Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, Türkiye’de biri İstanbul’da biri de Erzurum’da olmak üzere iki kesimhane kuracaklarını bildirdi. Doğu Anadolu Bölgesi’nin tüm kesim ihtiyaçlarını bu kesimhanede karşılayacaklarını anlatan Başkan Bozhalil, “Bu Erzurum için ciddi bir avantaj olacak” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.