Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Kurban pazarı hareketleniyor

Kurban pazarı hareketleniyor
Erzurum’da kurbanların pazara inmesi ile birlikte vatandaşları da kurban telaşı sardı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da kurbanların pazara inmesi ile birlikte vatandaşları da kurban telaşı sardı. Bayrama 1 hafta olmasına rağmen kurbanlık araştırmasına çıkan vatandaşlar büyükbaş hayvan fiyatlarının pahalı olduğunu söyleyerek küçükbaş hayvan almayı tercih ettiklerini dile getirdi.

Kurban bayramına bir hafta olmasına rağmen şimdiden Pazar araştırması yapan vatandaşlar fiyatlardan şikayetçi. et fiyatlarında yaşanan patlamanın ardından kurban fiyatlarında ki artış vatandaşları küçükbaş hayvana yöneltti. Büyükbaş hayvan almaya gücü yetmeyen vatandaşlar daha uygun fiyatta satışa sunulan küçükbaş hayvana rağbet gösteriyor. 400 TL’den başlayan küçükbaş hayvan fiyatları ise bin TL’ye kadar ulaşıyor. Kurban almak isteyen vatandaşlar ise kurban fiyatlarının oldukça pahalı olduğundan şikayet ederken, yakın zamanda yükselen et fiyatlarının kurbanlık fiyatlarına da yansıdığını dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.