Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2013 11:30

Kurbanlık soran çok, alıcı yok

Kurbanlık soran çok, alıcı yok
Oltu'da, her hafta sonu kurulan canlı hayvan pazarında üreticiler, yoğun bir kalabalık yaşanmasına rağmen alıcı bulamamaktan yakınıyor.
Erzurumajans-Oltu'da, her hafta sonu kurulan canlı hayvan pazarında üreticiler, yoğun bir kalabalık yaşanmasına rağmen alıcı bulamamaktan yakınıyor.

Bayrama sayılı günler kala kurban satışlarının azlığından yakınan hayvan üreticileri, "Pazar kuru kalabalıktan ibaret. İnsan ve araç sayısı pazardaki hayvan sayısından fazla. Vatandaş sadece bakıp fiyat soruyor ancak alıcı yok" diye serzenişte bulundular.
Yaşanan durgunluğa bir anlam veremediklerini dile getiren canlı hayvan üreticisi Fetullah Aslan, arzu ettikleri satışları bir türlü yapamadıklarını dile getirerek, "Bayrama bir hafta kaldı ancak kurbanlıkları henüz satamadık. Böyle giderse büyük sıkıntı yaşayacağız. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız" diye konuştu.

Alıcılar ise Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle fiyatların arttığını öne sürerek kurban alımını son günlere bırakacakları izlenimini verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.