Erzurum Haber Girişi : 01 Nisan 2023 15:31

Kurşun adres sormadı, Ebubekir bitkisel hayatta!

Kurşun adres sormadı, Ebubekir bitkisel hayatta!
Erzurum'da husumetli olduğu kişiye ateş ederken olayla bir ilgisi bulunmayan Ebubekir Akın'ı (27) kafasından vuran Hacı Güler, polis ekiplerince 6 gündür her yerde aranıyor. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Akın ise bitkisel hayatta.

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahman Gazi Mahallesi Canan Sokak 2 girişinde 26 Mart günü meydana gelen olayda Hacı Güler, aralarında husumet bulunan Yusuf isimli şahsın kullandığı araca ateş açtı.

 

O sırada yolcu koltuğunda oturan Ebubekir Akın olayla hiçbir alakası olmadığı halde kurşunların hedefi oldu.

 

Bitkisel hayatta

 

İddiaya göre, aileleri arasında husumet bulunan ve bir önceki gün kıraathanede tartışan Hacı Güler ve Yusuf isimli şahıs 26 Mart günü sokakta karşılaştı. Hacı Güler, Ebubekir Akın’la birlikte araçta olan Yusuf isimli şahsı görünce tartışmaya başladı. Daha sonra Güler, belinden çıkardığı tabancayla araca üç el ateş etti. Yusuf isimli şahıs araçtan inerek kurtulurken Ebubekir ise kaçamadı.

 

 

EbuberBaşına isabet eden bir kurşunla ağır yaralanan Ebubekir hastaneye götürüldü. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç, bitkisel hayata girdi. Günlerdir yaşam mücadelesi veren Ebubekir’in ailesi ise Hacı Güler’in bir an önce bulunmasını istiyor.

 

Polis ekipleri arıyor

 

Daha önce cezaevine giren ve birçok suç kaydı bulunan Hacı Güler ise yanında bulunanlardan bir kişiye cep telefonunu vererek olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin her yerde aradığı zanlı, 6 gündür bulunamadı. Telefon sinyallerinin de tespit edilemediği Güler için arama çalışması sürüyor. Kaynak: Pusula 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tuğba yurt 03 Nisan 2023 15:03

    Malesef ama bu tip insanlarla bu hayatta nefes aliyoz..