Erzurum Düzenleme Tarihi : 30 Aralık 2022 11:43 Haber Girişi : 29 Aralık 2022 22:48

KYK yurtlarında 'ölü bebek bulundu' iddiası! Kimse açıklama yapmadı!

KYK yurtlarında 'ölü bebek bulundu' iddiası! Kimse açıklama yapmadı!
Erzurum'da Atatürk Üniversitesi kampusundaki KYK yurtları bahçesinde ölü bir bebek bulunduğu iddia edildi. Erzurum Ajans Yazı işleri Müdürü Onur Sağsöz, attığı tweetle yetkililerin açıklama yapmasını istedi.

İddiaya göre olay, 26 Aralık Pazartesi günü Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bahçesinde meydana geldi.

 

Doğum ya da düşük yapan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, KYK bahçesine cenin bıraktı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Erzurum Ajans Yazı İşleri Müdürü Onur Sağsöz, ”İddia şu; 26 Aralık’ta Erzurum’da doğum-düşük yapan biri cenini Atatürk Üniversitesi kampsündeki KYK bahçesine bıraktı-attı! Arkadaş bu ne gizlilik!? Dersin devlet sırrı. Biri açıklama yapıp şu olayı anlatabilir mi?” diye tweet attı. 

 

 

Öte yandan olayla ilgili sosyal medyada bir takım fotoğraflar paylaşıldı. HABER MERKEZİ  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Başka birinde olsa 03 Ocak 2023 17:04

    İzmir, Antalya' da olsa bu olay, boy boy her yerde görürdük. CHP yurtlarında bunlar oluyor diye. Tüm öğrenciler olayı biliyor, olay gerçek.

  • Halis demir 29 Aralık 2022 23:46

    Bundan doğal ne var. Elbette kız yurdunda gayri meşru cenin bulunur. Ateş barut meselesi