Spor Haber Girişi : 21 Eylül 2023 10:56

Le Mısto'yu tuttum

Le Mısto'yu tuttum
Taraftarların 'Le Mısto' türküsüyle sürpriz yaptığı Kaptan Mustafa Yumlu, oldukça mutlu oldu.

Taraftarların ‘Le Mısto’ türküsüyle sürpriz yaptığı Kaptan Mustafa Yumlu, oldukça mutlu oldu.

 

 

Dadaşların Kaptanı Mustafa Yumlu, “Taraftarlarımızın ‘Le Mısto’ türküsü ile beni tribünlere çağırması mutluluk verici. Hoşuma gitti. Onların desteği artarak devam ettiğinde bizimde mücadele gücümüz daha da artacak” dedi.

 

Erzurumspor, 4-0’lık Altay maçında bir çok ilki yaşadı. Takım Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilk kez Kazım Karabekir Stadı’nda maç kazandı. Golcü Eren Tozlu, ligde bu sezon ilk kez golle tanışarak iki gol birden attı. Mavi-beyazlı takımın deneyimli kaptanı Mustafa Yumlu ise taraftarların hoş bir sürprizi ile karşılandı.

 

Taraftarlarımız gönlümü okşadı

 

Erzurumspor’a imza attığı günden beri forma aidiyetiyle takdir toplayan ve adeta bu şehrin çocuğu olan kaptan Mustafa Yumlu, taraftarların hoş sürprizi karşısında bir hayli mutlu oldu. 4-0 kazanılan Altay maçının ardından taraftarların ‘Le Mısto’ türküsü eşliğinde tribünlere çağırdığı kaptan Mustafa Yumlu, “Taraftarlarımıza güzel sürprizi için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok hoşuma gitti. Taraftarlarımız gönlümü okşadı. Onların desteği devam ettikçe biz sahada savaşımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Adana’da galip geleceğimize inanıyorum

 

Adanaspor’un da bu ligin ciddi ekiplerinden biri olduğunu belirten Mavi-beyazlıların kaptanı Mustafa Yumlu, “Kapasitemiz ölçüsünde müthiş bir mücadele veriyoruz. Savaşmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki, Adana deplasmanından da iyi bir sonuçla döneceğiz. Kazanacak güçteyiz. Hangi takımdan ne kadar ekmek koparırsak bizim karımıza. Bunun içinde takım olarak koşmaya ve savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.