Erzurum Düzenleme Tarihi : 01 Eylül 2020 14:44 Haber Girişi : 01 Eylül 2020 14:59

Levent Çakmur eşini kaybetti...

Levent Çakmur eşini kaybetti...
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Çakmur'un eşi Esra Çakmur vefat etti. Esra Çakmur'un ani vefatı kentte üzüntüyle karşılandı.

Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Çakmur'un eşi Esra Çakmur vefat etti.  Akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle Ankara'da biopsisi alındıktan sonra aniden fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan Esra Çakmur, gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erzurum'un sevilen spor adamlarından Levent Çakmur ile evli olan ve kendisi de spor dünyasının içerisinden gelen Esra Çakmur'un ani vefatı, sevenleri ve Erzurum'daki spor dünyasında hem şok etkisi yaptı, hem de büyük bir üzüntüye yol açtı.

 

Esra Çakmur'un cenazesi yarın (2 EYLÜL ÇARŞAMBA) saat 11.00'de Asri Mezarlık'ta kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

Erzurumajans olarak, merhume Esra Çakmur'a Allah'tan rahmet, başta kıymetli eşi Levent Çakmur olmak üzere, tüm eş, dost ve yakınlarına da başsağlığı dileriz... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KÖKSAL KORKMAZ 02 Eylül 2020 08:24

  • Metin ÇAKMUR 02 Eylül 2020 06:54

    Değerli gelinime hiç yakıştıramadım allah rahmet eylesin allah Levent e ve çocuklarına uzun ömürler versin

  • Gözde Kan 01 Eylül 2020 21:14

    Çok sevdiğim bir ablamdı çok üzüldüm . Rabbim ailesine sabır versin. Mekânı cennet olsun.