Erzurum Haber Girişi : 15 Nisan 2015 11:37

Mahkeme durdurdu... Gözler Danıştay'da...

Mahkeme durdurdu... Gözler Danıştay'da...
Erzurum Sağlık Kampüsü inşaatı bir firmanın itirazı üzerine mahkeme tarafından durduruldu. Bakanlık, inşaatın biran önce başlaması için bir üst mahkemeye itirazda bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Sağlık Kampüsü inşaatı bir firmanın itirazı üzerine mahkeme tarafından durduruldu. Bakanlık, inşaatın biran önce başlaması için bir üst mahkemeye itirazda bulundu.

Yapılan son ihalede HEKTAŞ firmasının kazandığı ve yer teslimi yapılan sağlık kampüsü için bir firma itirazda bulundu. Ankara 17. İdare Mahkemesi ise kampus için durdurma kararı verdi. Bakanlık ise zaman kaybetmeden Danıştay'a başvurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, "Danıştay'dan olumlu haber bekliyoruz. Hiçbir sıkıntı olmadan inşaatın yaz mevsiminde devam edeceğini düşünüyorum"dedi.

Sağlık Bakanlığı'nca yapımına 2011 yılında başlanan ve depreme dayanıklı izoletörlerinin de kullanıldığı, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleriyle birlikte toplam 1200 yatak kapasitesine sahip sağlık kampüsü bitirildiğinde, 150 Yataklı Kadın Doğum, 150 Yataklı Çocuk Hastalıkları, 100 Yataklı Onkoloji, 150 Yataklı Göğüs Hastalıkları, 150 Yataklı Kalp ve Damar Cerrahi Hastaneleri hizmet verecek.   Hastane Kampüsü bitirildiğinde sağlık turizmine de önemli bir katkı sunacak. (Eksi25haber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    sayın sağlık müdürü bu makam sana yakışmıyor istifa et git 3 yaşındaki bebek bile biliyor inşaatın durdurulduğunu 60 gün sonramı açıklama aklına geldi kardeşim biraz yırtıcı olun erzurum için çaba sarfedin o hastane inşaatı başlayıpta bitene kadar ne kadar gariban insanlar ekmek yiyecek biliyormusun bırakın kafanızdaki şu eski kalmış salla başı al maaşı zihniyeti çıkın sahaya çalışın çalışın çalışın

  • osman sivri 01 Ocak 1970 02:00

    İnşallah yapılır iş sahası erzurum için

  • osman sivri 01 Ocak 1970 02:00

    İnşallah yapılır iş sahası erzurum için