Bölge Haber Girişi : 26 Aralık 2010 02:27

Manav cinayetindeki 4. zanlı yakalandı!..

Manav cinayetindeki 4. zanlı yakalandı!..
Erzurum'da geçtiğimiz Perşembe günü manavlık yapan iki kardeşi, yaşadıkları tartışmanın ardından öldüren üç kişinin ardından Osman Atar da polis tarafından yakalandı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da geçtiğimiz Perşembe günü manavlık yapan iki kardeşi, yaşadıkları tartışmanın ardından öldüren üç kişinin ardından Osman Atar da polis tarafından yakalandı.

Yakutiye ilçesindeki Şükrüpaşa semtinde Köşem Manavı önünde geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olayda, Ferhat ve Cüneyt Tufanç kardeşler ile Suat ve Bedri Sinan Atar arasında kavga çıkmıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle sona eren kavganın ardından, akşam saatlerinde yeniden manava gelen Suat, Bedri Sinan, Yakup ve Osman Atar, kurşun yağmuruna tuttukları kardeşleri öldürmüştü.

Cinayetin üzerinden bir gün geçmeden cinayet zanlısı olan Suat, Yakup ve Bedri Sinan Atar, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki silahla birlikte yakalanırken, bugün de Osman Atar polis tarafın gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.