Ekonomi Haber Girişi : 06 Mart 2017 16:15

Marmara Dengizekler AGT Stor Mağaza açılışı yapıldı

Marmara Dengizekler AGT Stor Mağaza açılışı yapıldı
Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Dengizekler'den, Kocaeli Gebze'de Marmara Dengizekler AGT Stor adıyla ahşap kapı alanında faaliyet gösteren yeni showroomun açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.
Erzurumajans-Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Dengizekler'den, Kocaeli Gebze'de Marmara Dengizekler AGT Stor adıyla ahşap kapı alanında faaliyet gösteren yeni showroomun açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.

Türkiyenin en büyük kapı fabrikasına sahip AGT (Ahşap Tekonolojileri Geliştirme) firmasının, Koceli Bölge Bayiisi olan Marmara Dengizekler'in showroom açılışına yoğun ilgi gösterildi.

İşletme sahibi, Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek ve oğlu Melik Dengizek tarafından karşılanan davetliler arasında; önceki dönem Çevre ve şehircilik Bakanlığı yapmış olan İdris Güllüce, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mihribah Belma Satır, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İsfalt Genel Müdürü Ahmet Ağırman, Yargıtay Üyesi Haluk Kırca, Pendik Belediye Başkanı S. Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak, BB. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, İBB Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, İstanbul İl Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Kurdoğlu, sanatçı İbrahim Erkal, Burhan Topal, İstanbul Erzurumlular Dayanışma Vakıf Başkanı A. Hadi Atalar, işadamı Suat Önal, AGT Türkiye Satış Direktörü Ahmet Çetinkaya, firma yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı gözlendi.

Marmara Dengizekler Orman Ürünleri ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Melik Dengizek, yeni açılan işletme hakkında yaptığı değerlendirme de; "Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Dengizeklerin bu ticari serüveni 1937 yılına dayanmaktadır. Ulu dedemiz Genç Ağa Dengizek tarafından Erzurum'da Dengizekler adıyla ilk ticari faaliyete başlanmıştır. Bayrağı 1964 yılında devralan dedem Cevat Dengizek döneminde hizmet verilmeye devam edilmiştir. 1985 yılında İstanbul Maltepe'de, daha sonra Sakarya'da kapı üretim tesisi faaliyete geçti, 2013 yılında Kocaeli Gebze'de orman ürünleri satış mağazası, 2014 yılında Darıca'da orman ürünleri satış mağazası ve deposu faaliyete devam etmektedir.

Bugün Marmara Dengizekler adıyla açılışını yaptığımız AGT Stor Kocaeli Gebze Bölge Bayiisi olan showroomumuzda, ahşap oda kapıları, laminant parke, mutfak dolapları alanlarında hizmet verilecektir. Fabrikalardan temin ettiğimiz ürünleri gerek yarı mamül işleyerek, gerekse tamamen montaja hazır bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Panel ebatlama bantlama tesisimizde cnc makinalarıyla projelere anahtar teslimi hizmet vermekteyiz. Orman ürünleri alanında fabrikalar, müteahhitler, mobilyacılar, inşaatçılar, iç mimarlar, nihai müşterilerimize hitap ediyoruz. AGT Stor (Ahşap Teknolojileri Geliştirme) Antalya Merkezli bir firma olup Türkiye'nin ilk beş yüz kuruluşu arasında yer alan bir firmadır. 2015 yılında beş yüz milyon Türk lirası ciro yapan, altmış ülkede 1000 den fazla bayiisi olan bir firmadır.

Türkiye'de en büyük kapı fabrikasına sahip olan AGT, tüm ürünlerinde yüksek teknoloji kullanan ve kaliteye önem veren bir firmadır" dedi.

Davetlilere Erzurum yöresel yemeklerinden cağ kebap, lavaş ekmek göğermiş peynir, kadayıf dolması ikramı yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bahriye DUYMUŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Süha seninle gurur duyuyorum.Hele hele Melik'in büyüdüğüne hiç inanamıyorum.Zannedeyorum ki Melik küçücük bir çocuk.Oysa Maşallah Melik büyümüş iş adamı olmuş.Sizleri tebrik ediyorum .Başarılarınızın devamını dilerim.Allaha Emanet Olun.