Spor Haber Girişi : 05 Ocak 2023 13:03

Martin Hasek ayrılmak istiyor

Martin Hasek ayrılmak istiyor
Geçtiğimiz sezonki performansından uzak olan Çek oyuncu Martin Hasek, Dadaş'tan ayrılmak istiyor. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, "Bize gelen resmi bir teklif yok" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Antalya’da kamp yaparken, Martin Hasek’ten gelen haber moralleri bozdu. 27 yaşındaki Çek orta saha oyuncusu takımdan ayrılmak istediğini iletti.

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer ise kulübe gelen resmi bir teklifin olmadığından bahsetti. Genç çalıştırıcı, “Martin Hasek bize gitmek istediğini iletti ancak resmi anlamda kulübümüze Martin Hasek’le ilgili gelen resmi bir teklif yok. Bizde kendisine bir süre verdik. O süreç devam ediyor. Gitmezse bizim sözleşmeli oyuncumuz kendisinden faydalanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

En çok koşan oyuncu

 

Çek orta saha oyuncusu Martin Hasek, bu sezon Erzurumspor formasıyla 15 maça çıkarken, ligin en fazla mesafe kat eden ilk on oyuncusu arasında yer aldı. Çek futbolcu Erzurumspor’un ise en çok koşan ismi oldu.

 

Geçen sezonki performansından uzak

 

Martin Hasek, geçtiğimiz sezon 5 gol 4 asistlik performans sergilerken bu be sezon ilk yarıda sadece 1 kez gol sevinci yaşadı. Asist üretemedi. 15 maçta 1135 dakika sahada kalan Hasek, 1 kez sarı kart gördü. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Osman 08 Ocak 2023 12:08

    Süper olur hali yok sahada ahı gitmiş vahı kalmış omuz omuza mücadelede 14 yaşında oğlum ondan daha güçlü

  • Erzurum sporlu 06 Ocak 2023 14:28

    Bayermünühle Raelmadrit yarışirmiş Barselona araya girmiş illa ben alacam demiş premier ligdende var ama hangisi çok para verirse o alır

  • Ömer 05 Ocak 2023 23:33

    İşe yaramaz gönderin derim de bari mecburiyetten sezon sonuna kadar kalabilir . Tekniği sıfır , oyuna katkısı sıfır . Bundan daha iyi bizim ikinci üçüncü ligde çok var . Ah ah bu yanlış transferler Erzurumspor u bu hale getirdi. Sadece borç yükleri kaldı yazık .