Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2011 15:20

Masa tenisi maçları nefes kesti

Masa tenisi maçları nefes kesti
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez Palandöken Spor Salonu’nda Pano (Seperator) oluşturulmak kaydı ile ciddi bir masa tenisi turnuvası yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez Palandöken Spor Salonu’nda Pano (Seperator) oluşturulmak kaydı ile ciddi bir masa tenisi turnuvası yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ın destekleri sonucu yapılan Masa Tenisi turnuvası büyük bir ilgi gördü. Nefesleri kesen masa tenisi turnuvasında sporcular hünerlerini sergilerken, birbirleri ile kıyasıya yarıştılar. Beş masada yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvası ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Müsabakaları büyük bir ilgi gördü. 100’ü aşkın sporcunun yarıştığı masa tenisi turnuvasında sporcular yaptıkları hareketlerle izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, dereceye giren sporculara müsabakalar sonunda madalya verildi.

MASA TENİSİ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE OTURTULUYOR

Palandöken Spor Salonu’nda ilk kez böylesi bir ciddi turnuva düzenlemelerinin gururunu yaşadıklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, “Sayın Valimiz Sebahattin Öztürk ve İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın destekleri sonucu böylesi geniş kapsamlı bir turnuva düzenledik. Katılım bir hayli yoğun oldu. Beş masa da müsabakalar yapıldı. Çok sayıda hakemimiz görev yaptı. Katılan tüm kurumları ve okullarımızı kutluyoruz” dedi.

Uğur, Masa Tenisi Antrenörleri Mahmut Çağlayan ve Uğur Toprak’ın kısa sürede masa tenisini büyük katkı sağladıklarını ve bu sporu sevdirdiklerini belirterek, “Bugün Gençlik Spor Kulümüzde yer alan minik sporcular, kendilerinden çok büyük olan ağabeyleri ile masa tenisinde kafa tutuyorlar. Onları masa tenisinde yenme başarısı gösteriyorlar. Bu tablo şunu gösteriyor ki, bu spor dalında Erzurum büyük bir mesafe katetmiştir ve yakın bir gelecekte, Erzurum masa tenisinde Türkiye şampiyonları çıkartacaktır. Bunun içinde özverili bir şekilde çalışan antrenörlerimiz Mahmut Çağlayan ve Uğur Toprak’ı kutluyorum” dedi.

YAŞÇA BÜYÜKLERE KAFA TUTTULAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ın da izlediği masa tenisi müsabakaları nefesleri keserken, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Antrenör Mahmut Çağlayan da turnuvada maç yaptı. İkilinin masa tenisi maçı nefesleri keserken, izleyenlerden alkış aldı. Dün gün boyu yapılan Masa Tenisi Turnuvasında Sabancı İlköğretim Okulu öğrencilerinden 10 yaşındaki Umut Toprak ile 9 yaşındaki Mert Emre Turalıoğlu’da yaşlarından büyük sporcularla mücadele etmelerine rağmen şampiyonluk sevinci yaşadı. Cengiz Özdemir de performansı ile alkış aldı. Minik sporcuların elde ettikleri başarılı dereceler, GHSİM yetkililerini ve Gençlikspor Kulübü yönetimini ilerisi için oldukça umutlandırdı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörleri Mahmut Çağlayan ve Uğur Toprak, minik sporcuların yıldızlar kategorisinde yarıştığını belirterek, kendilerinden önümüzdeki yıllarda Türkiye şampiyonluğu beklediklerini ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.