Erzurum Haber Girişi : 06 Eylül 2021 16:14

Mavi Beyazlılar Manisa mesaisine başladı!

Mavi Beyazlılar Manisa mesaisine başladı!
BB Erzurumspor, Manisa sınavı öncesinde Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek için kıyasıya çalışıyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, milli arada boş durmuyor. Dadaşlar, milli arayı fırsat olarak görürken, sakat ve takıma geç katılan oyuncular için oldukça önemli bir şans oldu.

 

 

Bursa maçında sakatlanan Samuel Olanare takımla birlikte toplu antrenmanlara katılarak taktik idmanlarında yer alırken, Martin Hasek başta olmak üzere takıma geç takılan oyuncularda milli arada antrenman açıklarını kapatmak için çalışıyor.

 

 

Antrenmanlar verimli geçiyor

 

 

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Erkan Sözeri, Mili arada çalışmaların oldukça verimli geçtiğini söyledi.

 

 

A Milli Futbol Takımımızın FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapmasında Karadağ ve Cebelitarık ile oynadığı maçların yanı sıra Hollanda ile yapacağı hayati müsabaka öncesinde lige verilen arada üç gün izin yaptıktan sonra toplanan ve Manisa mesaisine başlayan Dadaşta antrenmanların yoğun tempoda geçmesi ve futbolcuların istekli çalışmaları teknik direktör Erkan Sözeri ve ekibini oldukça umutlandırıyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.