Erzurum Haber Girişi : 16 Ağustos 2013 12:33

Mavi kapaklar umut olmaya devam ediyor

Mavi kapaklar umut olmaya devam ediyor
Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan bağış kampanyası engelli vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan bağış kampanyası engelli vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde başlatılan tekerlekli sandalye bağış kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Tekerlekli sandalye yardımına ilk başlarda mavi kapaklar destek verilirken daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan kurum personeli tarafından bağış yoluyla engelli vatandaşlara yardım yapıldı. Yaklaşık 113 personelin bulunduğu kurumda 3 ay içerisinde toplam 45 tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Dağıtılan tekerlekli sandalyeler valilik, engelliler dernekleri, milli eğitim müdürlüğünce tarafından belirlenen engelli vatandaşlara verildi.

Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç, ihtiyaç sahiplerine yapılan yardım sonrasında kalplerinin yumuşadığını söyledi. Buluç, " Kampanyamıza mavi kapak toplayarak başladık ama bunun yeterli olmadığı düşündük. Daha sonra kurum personellerimiz arasında bağış yoluyla bu kampanyaya devam etmeye karar verdik. 3 ay önce başladığımız tekerlekli sandalye kampanyasına devam edeceğiz ve daha çok engelli vatandaşımızı sevindireceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.