İlçeler Haber Girişi : 13 Haziran 2016 19:01

Mavi kartaneleri ödüllendirildi

Mavi kartaneleri ödüllendirildi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile Aşkale ilçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa koordine ettiği Mavi Kartaneleri projesi düzenlenen törel töreni ile sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile Aşkale ilçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa koordine ettiği Mavi Kartaneleri projesi düzenlenen törel töreni ile sona erdi. 

Aşkale Atatürk İMKB Yatılı bölge okulu konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı M.Deniz Işılar, Belediye Başkanı Enver Başaran, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Şahin, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, kurum amirleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ardından ilçe Emniyet Müdürü İlhan Yalçın günün anlamına ilişkin konuşmayı yaptı. Yalçın konuşmasında proje kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması, okuduğu nu anlama ve ifade edebilme gelişimlerinde toplum karşısında heyecanını yenmek ve özgüvenlerini artırmak için çalıştıklarını söylerken projenin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada birinci olan öğrencilere İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı M. Deniz Işılar, Belediye Başkanı Enver Başaran, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Şahin, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yalçın ve Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem tarafından hediyeleri verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.