Erzurum Haber Girişi : 08 Ağustos 2021 18:26

"Mavi tutsak, sen hasret" okuyucuyla buluştu!

Atatürk Üniversitesi mezunu Oğuzhan Özpolat ilk kitabı "Mavi tutsak sen hasret" çıktı.

ERZURUM AJANSŞair Oğuzhan Özpolat, şiirde alışılagelmişin dışına çıkanlardan. Şiirlerinde imgeler ve dizilimlerden yola çıkan şair, okuyucuya hissedilecek, manevi dünyalarına, duygularına hitap edecek şiirler vaat ediyor. Özpolat, hissettiklerini dizelerle birebir okuyucuya aktarıyor.

 

 

‘MAVİ TUTSAK, SEN HASRET’ OKUYUCUYLA BULUŞTU

 

 

Şiirleri ve denemeleri okuyucunun ruhuna hitap eden şair ilk kitabını Mart ayında çıkardı. Atatürk Üniversitesi mezunu olan Oğuzhan Özpolat, kaleminden damlayan dizeleri ‘Mavi Tutsak, Sen Hasret’ kitabında bir araya getirdi. Şairin Ayzıt Yayınları’ndan çıkan ilk kitabı raflarda yerini aldığından beri yoğun ilgi gördü. Özpolat ikinci kitap için de kolları sıvadı. 

 

 

İŞTE ‘MAVİ TUTSAK SEN HASRET’

 

 

Gökyüzüne hiç bakmadığımız bir dünyanın, küçücük penceresinin aralığından karşılıyoruz hayatı. Söylersek büyüsü bozulur diye, umudu içimizde tutup, gökkuşağına salıncak kurmadan, kendi derinliğimizde kaybolup, bakmaya korktuğumuz maviliklerin hasretiyle yaşıyoruz hep. “Mavi Tutsak” kalıyor bu yüzden yüreğimizde.

 

 

Ne kadar yaşarsak yaşayalım ne kadar uzağa gidersek gidelim. Bazı insanların yüreğimizde bıraktığı değer anlamını yitirmiyor. Gözümüz gökyüzüne de baksa, maviliklere de boyansak, sırılsıklam da olsak yağmur altında, göğüs kafesimizin içinde hep aynı kişi duruyor. “Sen Hasret” yaşıyorsun hep yeryüzünde.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.