Türkiye Haber Girişi : 04 Temmuz 2023 10:14

MEB'de bir ilk! Hafta sonu başlıyor!

MEB'de bir ilk! Hafta sonu başlıyor!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden '"Değerli meslektaşlarım, aylık öğretmenler odası buluşmalarımıza bu hafta sonu başlıyoruz'" paylaşımında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden ''Değerli meslektaşlarım, aylık öğretmenler odası buluşmalarımıza bu hafta sonu başlıyoruz'' paylaşımında bulundu.

 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde öğretmenler ile toplantı yapacağını duyurmuştu.

 

Bakan Tekin, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Aylık Öğretmenler Odası Buluşmaları"na bu hafta sonu başlayacaklarını bildirdi.

 

 

Bakan Tekin, paylaşımında, "Cumartesi sabah 09.30'da müsait olanları bekliyoruz. Her ayın ilk cumartesi günü ya Ankara'da ya da hangi ilde isek o ildeki bir salonda sohbet edelim. MEBBİS üzerinden bir randevu linki oluşturduk, katılmak isteyen arkadaşlarımız ekteki linki kullanabilirler. Salon kapasitesi açısından başvuru sırasına göre ilk 250 kişiyi bu hafta Bakanlıkta misafir edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

Bu kapsamda ilk toplantının bu hafta sonu yapılacağını duyuran Bakan Tekin toplantı için başvuru linkini de paylaştı.Kaynak/Pusula