Spor Düzenleme Tarihi : 03 Ekim 2020 18:56 Haber Girişi : 03 Ekim 2020 19:18

Mehmet Özdilek: Maçı kazanmayı çok istedik

Mehmet Özdilek: Maçı kazanmayı çok istedik
Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynadığı mücadelede Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu.

Erzurumajans-Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor’la 0-0 berabere kalan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Kazanabilmeyi maçın başından sonuna kadar çok istedik" dedi.


Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynadığı mücadelede Çaykur Rizespor’la 0-0 berabere kalan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu. Ortaya koydukları mücadeleden, istekten, kazanma arzularından dolayı oyuncularını tebrik ettiğini ifade eden Özdilek, "Oyuncularımı kutluyorum. Ortaya koydukları mücadeleden, istekten, kazanma arzularından dolayı hepsini yürekten tebrik ediyorum. Kazanabilmek adına maçın başından sonuna kadar çok istedik. Çok da pozisyonlar yakaladık. Özellikle ilk yarıda rakip orta sahayı geçmeden ilk yarı öyle bitti. Futbol da bazen sıkışan oyunlarda şutları denemek çok önemlidir. Bunu bugün çok fazla yaptık. Son vuruşları yapamadık. Bunun akabinde topa sahip olduğumuz ve coşkuyla oynadığımız dönemlerde zaman zaman geride alanlar bırakabilirsiniz rakibe. Biz bunu sadece bir kere yaptık. Özellikle dört haftalık periyotta her hafta üzerine koyan saha duruşuyla, organizasyonuyla, iştahıyla iyi bir takımım var. Bugün kazanabilirdik, kazanmayı da çok istedik ama bu ligde her puan çok kıymetli. Çünkü biz bunu Sivasspor maçında çok istememize rağmen bunun bedelini mağlubiyetle ödemiştik. Dolayısıyla bu hataya düşmek istemedik. Bugün kazanma adına her şeyi yaptık ama neticesinde berabere bitti. Bugün itibariyle 3 gün dinleneceğiz. Bünyemize katılacak oyuncularla birlikte tekrar lige çalışarak, güçlü olarak dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

Stjepan Tomas: “Rakımdan dolayı Erzurum’da 1 puan almak iyi durum”

 

Süper Lig'in dördüncü haftasında BB Erzurumspor deplasmanında rakibiyle berabere kalan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Stjepan Tomas karşılaşmanın ardından konuştu. Tomas, “Erzurum’daki rakımdan dolayı oyuncularımız etkilendi. 1 puan almak iyi durum” dedi.


Süper Lig'in dördüncü haftasında BB Erzurumspor deplasmanına giden Çaykur Rizespor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılırken, Teknik Direktör Stjepan Tomas maçın ardından açıklamalarda bulundu. Stjepan Tomas, “Burada oynamak çok zor, zor bir deplasman Erzurum’da. Rakımdan dolayı, havadan dolayı bizi ilk devre etkiledi. İkinci devre oyundan memnundum. Top bizde kaldı, kontrol bizdeydi. Yeni pozisyon da ürettik. İki üç tane gol kaçırdık. Geçen hafta da yüzde 100 net pozisyon vardı ama inşallah toparlayacağız. Yeni gelen oyuncular gelecek. 1 puan her zaman Erzurum’da bu rakımda almak iyiydi” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erdaş 04 Ekim 2020 00:27

    Sanki rizede rakım vardı da iki maçta gördük saçma mazaretlerin luzumu yok şurada 3 hafta sonra tomas yolcu