Siyaset Düzenleme Tarihi : 08 Mart 2024 11:40 Haber Girişi : 07 Mart 2024 16:30

Mehmet Sekmen, Zafer Partisi İl Başkanı Uzun'dan şikayetçi oldu

Mehmet Sekmen, Zafer Partisi İl Başkanı Uzun'dan şikayetçi oldu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yurtlarda kalan üniversite öğrencilerinin ulaşım sorununu gündeme getiren Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun hakkında suç duyurusunda bulundu.
Mehmet Sekmen, Zafer Partisi İl Başkanı Uzun'dan şikayetçi oldu

ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

 

Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun, geçen Kasım ayında özellikle yurtlarda kalan öğrencilerin ulaşım sorununu Nurettin Topçu Öğrenci Yurdu önünde yaptığı basın açıklamasıyla gündeme getirdi.

 

“Şehrimizde kış mevsiminin zorlu geçmesi herkesin malumudur fakat Erzurum Büyükşehir belediyesi kış şartlarını daha da zorlaştırıyor” diyen Başkan Uzun, “Buradan yetkililere çağrıda bulunuyorum vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz duraklarda saatlerce beklemek zorunda değiller. Minik Goebells Mehmet Sekmen sana diyorum S kasa Mercedes’inden in bir bak vatandaşlarımız neler çekiyor. Karla mücadele diyorsunuz yol medeniyettir diyorsunuz şehrimizin bütün yolları patates tarlasına dönmüş vaziyette. Dolmuşların hatlarını uzatmıyorsun hat sahiplerinden rüşvet istiyorsun. Otobüs seferleri vatandaşlarımızın talebini karşılamıyor. Sen o koltukta niye oturuyorsun?” dedi.

 

Uzun'un basın açıklamasından hemen sonra Büyükşehir Belediyesi bölgeye 'takviye seferler' koyarken, Başkan Mehmet Sekmen ise ‘hakaret’ ve ‘iftira’ ettiği iddiasıyla Abdülhamit Uzun hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

 

İFADE VERDİ

 

Polis merkezinde ifade veren Abdülhamit Uzun, suçlamaları kabul etmedi. Uzun, “Şehrimizdeki problemleri gündeme getirmek ve bunların çözümü için kamuoyu oluşturmak düşünce özgürlüğümüz ve anayasal hakkımızdır” dedi. Onur SAĞSÖZ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Refik 12 Mart 2024 10:53

    Sakin olun. 16 martta reis gelecekmiş 15 martta asfalt dökerler

  • Cumhurbaşkanı gelince 09 Mart 2024 16:33

    Chmb.Tayyip gelince kış vakti terminalin orda asfalt yenilediniz. İstediğinizde neler yapabiliyosunuz.

  • mustafa demir 09 Mart 2024 10:48

    gerçekten hiç bir zaman yollar böyle kötü olmamıştı büyüksehir belediye başkanı bir asfaltı kontrol ettirsin. burada acayip bir vurgun var. kalitesiz asfalt dökülüyor ve kum kum dağılıyor bu bir soygun ve evurgundur. sacaavcıların el atması lazım. 2 haftada asfalt dağılır mı.

  • Ümit kılıç 08 Mart 2024 17:38

    Yollar rezaletin rezaleti bu nasıl belediye attığı asfalt 2 ay dayanmıyor. Allah bunu başımızdan ala istaile bela ede. Eski belediye başkanlarının attığı asfalt 30 senedir taş gibi. Siz Erzurum?u aptal veya keriz mi zannettiniz sahipsiz mi zannettiniz bu millete sizi İstanbul?a gönderecektir inşallah

  • Sade Vatandaş 08 Mart 2024 16:43

    Başkanı savunduğumdan değil elbette eleştirebilir ama yapılan açıklamada Minik Goebells diye hakaret ve rüşvet istemeyle alakalı ciddi iddialar var bunları ispatlaması lazım gelir ve buna düşünce özgürlüğü ve anayasal hak denmez Sekmen bu konuda haklı gibi.

  • dvt 08 Mart 2024 16:29

    alışmışlar tehditle korkutma ile göz dağı vermeye... Öyle bir dünya yok sizin ki suçluluk psikolojisi

  • Dadas 08 Mart 2024 13:28

    Az eleştirmeye başlayan oldu mu hemen suç duyurusunda bulun sayın başkan hiç mi kötü söz söylemedi o zaman senin suç duyurusunda bulunma hakkın varsa herkesin var. Belediyenin borcu yoksa belgeli ispatla insanları sustur, yapılan basın açıklamaları eleştiriler boşsa o zaman dimdik şekilde her yapılan iyi şeyi ispatla insanlar sussun.