Siyaset Haber Girişi : 28 Mart 2014 16:35

Mehmet Sekmen'e büyük ilgi

Mehmet Sekmen'e büyük ilgi
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Erzurum'un Hınıs ve Tekman İlçesinde düzenlediği mitinglerde Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları ile karşılandı.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Erzurum'un Hınıs ve Tekman İlçesinde düzenlediği mitinglerde Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları ile karşılandı. 

COŞKULU KARŞILAMAYA BÜYÜK İLGİ


Hınıs ve Tekman İlçelerinde düzenlenen mitinge Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Adnan Yılmaz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ "HİZMETKARA OY VERİN, İDEOLOJİ KARIN DOYURMUYOR"


Hınıs İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz,"Kürt kardeşlerime şunu söylüyorum, ne olur siyasi Kürtçülük yapmayın, bu oyunu gelin bozun, hizmete oy verin, size hizmetkâr olana oy verin, ideoloji karın doyurmuyor" dedi.

"TEKMAN TÜNELİ HİZMETE GİRECEK"

AK Parti Hükümetinin Hınıs'a hizmet kervanlarının yenisini getireceğini ifade eden Milletvekili Adnan Yılmaz, "Ülkemizin dört köşesinde yapılan hizmetlerimiz çok. Diğerlerinin yaptığı zaten bir şey yok. Ama biz bütün bu yaptıklarımızı size olan sevdamızla yaptık. Erzurum-Tekman Karayolunun 150 kilometrelik yolunu 'Tekman Tuneli ile bu yol 70 kilometreye düşürülecek hizmet kervanımız sürecek. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'a 12 yıl içinde toplam tutarı 10 katrilyonluk yatırım yapılmıştır. Erzurum'u biz seviyoruz Erzurum da bizi seviyor. Allah yar, yardımcımız olsun inşallah"

MEHMET SEKMEN'E BÜYÜK İLGİ

Hınıs ve Tekman'da seçim çalışmalarına katılan AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, uzun bir araç konvoyu ile Hınıs İlçesi girişinde "En Büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları ile karşılandı.

Çok sayıda partili tarafından karşılanan Sekmen'e ilgi oldukça büyüktü. Burada kalabalığa hitap eden Mehmet Sekmen, 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

İlçe ve köylere spor kompleksi, kütüphane, bilgi evi, meslek edindirme kursları yapacaklarını dile getiren Sekmen, köylerde içme suyu, kanalizasyon ve yol yapımında gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlayacaklarını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.