Erzurum Düzenleme Tarihi : 21 Temmuz 2020 13:31 Haber Girişi : 21 Temmuz 2020 13:51

Memiş Vali'ye Dadaş kurmay!

Memiş Vali'ye Dadaş kurmay!
Bir zamanların bir ilin Vali yardımcısı ve ilçe kaymakamı yıllar sonra bu defa aynı binada hizmet verecek, çok ilginç.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Antalya’dan sevgili ağabeyim Gürhan Özorhan ilk haberi verdiğinde ne yalan söyleyeyim, şaşırdım. Zira onca yıldır sahadayım, Erzurum’a Erzurumlu bir Vali yardımcısı atanacağı haberine ilk kez rastlıyorum. Evet. Antalya’nın Kepez ilçesinin 5 yıldır kaymakamlığını yapan Erzurumlu Hamdullah Süphi Özgödek, Vali yardımcılığı görevine atandı. Yaklaşık 2 hafta sonrası görevine başlaması beklenen Vali yardımcımızın ilginç bir özelliği var, Vali Okay Memiş ile daha önce yollarının Bingöl’de kesişmiş olması. Özgödek 1998 yılında Bingöl Vali Yardımcısı iken Okay Memiş Vali de Genç İlçesinin kaymakamıymış.  

 

Bir zamanların bir ilin Vali yardımcısı ve ilçe kaymakamı yıllar sonra bu defa aynı binada hizmet verecek, çok ilginç. Ata-dede Erzurumlu olan ve halen annesi, kardeşleri Erzurum’da yaşayan Özgödek ile dün telefonla tanıştım, konuştum. Bir defa inanılmaz mutlu ve de heyecanlı. Şark görevi için Erzurum’a atanmasının kendisi için ‘şans’ olduğunu söyleyen 56 yaşındaki tecrübeli mülkiyeci Özgödek, ‘’Çok güzel duygular içindeyim. Memleketime Vali yardımcısı olarak gidiyor olmak, inanılmaz mutluluk verici bir şey. Hele de çalışkanlığı ile bilinen ve şehir için şans olan Okay Memiş Vali ile çalışacak olmak, ayrıca çok sevindirici, ayrıcalık..’’ diyor. Kastamonu-Ağlı, Karabük-Ovacık, Antalya Akseki, Konya-Bozkır kaymakamlığı görevlerinde de bulunmuş ve Bingöl, Bayburt, Amasya, Burdur Vali Yardımcılığı da yapan yeni Vali yardımcımıza, ‘’şehrinize hoşgeldiniz’’ diyor, başarılar diliyorum..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.