Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Memmetçik`ten ailelerine mesaj

Memmetçik`ten ailelerine mesaj
Hakkari`nin Çukurca İlçesi`nde 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırının ardından başlatılan operasyonlar devam ediyor.
Erzurum Ajans-Hakkari`nin Çukurca İlçesi`nde PKK`lı teröristlerin düzenlediği ve 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırının ardından 5 ayrı bölgede 22 tabur ve 10 bin askerle başlatılan operasyonlar devam ediyor.

MUHABİRLERE EL SALLADILAR

Irak sınırının sıfır noktası olan Yemişli ve saldırıda en büyük kayıbın verildiği Kekliktepe bölgesindeki mevzilere konuşlanan bazı askerler muhabirlere el sallayarak ailelerine selam yolladı. Mehmetçiklerin moralinin yüksek olması dikkat çekti. Operasyonlar sınırın iç ve dış kesiminde sürerken, Çukurca İlçesi`nde çatışmaların izleri olayın sıcaklığını gözler önüne seriyor.

"ANNEME SELAM SÖYLEYİN"

Başlatılan operasyonlar bir çok noktada aralıksız devam ederken, sınırın sıfır noktasında bulunan askerlerin ailelerine el sallayarak selam yolladı. Kulübe ve mevzilerde nöbet tutan askerlerden kimi "Anneme selam söyleyin, bizi iyi çekin ailemiz izlesin" sözleri duygulu anlara neden oldu. (Kaynak: Haber  Türk)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.