Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

MEMUR SEN`den Van`a yardım eli

MEMUR SEN`den Van`a yardım eli
Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdulah Duman, Van depremi sonrası depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Erzurum Ajans-Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdulah Duman, Van depremi sonrası depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

“Yaşanmış, acılarını yüreğimizde hissettiğimiz bir deprem var. Yapılması gereken ise depremin yaralarını sarmaktır” diyen Memur Sen Temsilcisi Duman, “Depremin mağdur ettiği vatandaşlarımızın sorunlarını kalıcı şekilde çözmeliyiz. Her felaketin üstesinden gelen bu aziz milletimiz, bunun da üstesinden gelecektir. Van’lı kardeşlerimizin acısı, hepimizin acısıdır. Biz, sivil toplum örgütü olarak Erzurum, da tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla beraber kardeşlerimizin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattık. Memur-Sen ve Sağlık Sen olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Duman daha sonra şunları kaydetti;

“Herkesin üzerine düşeni yapmaya çalıştığı bu dönemde, bu insanlık görevine koşan, devletimiz, sivil toplum örgütleri, vatandaşlarımız, özel sektörümüz ve uluslararası devletlerin yapmış olduğu hizmet ve yardımlara bir kez daha teşekkür ediyorum.
Türkiye ve insanlarımız çekilen sıkıntıların hepsini aşabilecek azim ve kudrete sahiptir. Cenab-ı Allah’tan yüce milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyor, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize sabır ve metanet dileklerimi sunuyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.