İlçeler Haber Girişi : 04 Nisan 2014 12:20

Meslek Lisesi öğrencilerinden fidan dikimi

Meslek Lisesi öğrencilerinden fidan dikimi
Oltu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 500 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.
Erzurumajans-Oltu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 500 adet çam fidanını toprakla buluşturdu. Okul bahçesi ve çevresine öğrencileriyle birlikte 500 adet çam fidanı diken öğrenciler, faaliyetten bir hayli memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Oltu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Halit Dursun ve müdür yardımcısı Mustafa Altun'un da iştirak ettiği fidan dikiminde öğrenciler, çam fidanlarını toprakla buluşturdu. Okul Müdürü Halit Dursun, 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında gerçekleştirilen fidan dikme faaliyetiyle Oltu Orman İşletme Müdürlüğünce temin edilen 500 adet çam fidanı dikildiğini söyledi.

Dursun, "Bahar ayıyla birlikte okulumuzun bahçesi ve çevresine çam fidanı dikiyoruz. Bu faaliyete okul idaresi ve öğretmenlerimizde destek veriyor. Hep birlikte oldukça anlamlı bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Sarıçam fidanlarını Oltu Orman İşletme Müdürlüğünden temin ettik. Bu faaliyetimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Amacımız, diktiğimiz çam fidanı sayısını bin 500'e çıkarmaktır." dedi.

Bu arada Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Altun ise öğrencilerine yarın çalışma hayatlarında davranış edindirme, çevreye saygı ve çevre sevgisini şimdiden aşılamak amacıyla bu tür bir faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Okul öğrencilerinden Yusuf Akça da bu tür bir faaliyetle okul bahçesini ağaçlandırdıklarını yorgunluk bir yana bundan son derece mutluluk duyduklarını belirterek, "Okuldan mezun olduktan sonra diktiğimiz bu sarıçam fidanlarının birer ağaç olduklarını gelip göreceğiz. Bu da bizleri çok mutlu edecek. Bizlere bu fırsatı verenlere öğrenciler olarak teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.