Spor Haber Girişi : 12 Ekim 2023 11:37

Meslektaşından teknik patrona övgü! En iyisi Kutlu

Meslektaşından teknik patrona övgü! En iyisi Kutlu
Erzurum'un yetiştirmiş olduğu en önemli futbol adamlarından biri olan Burhanettin Dumlu'dan meslektaşı Hakan Kutlu'ya büyük övgü. Dumlu, ''Şartlar itibariyle Hakan Kutlu, Erzurumspor tarihinin en başarılı hocasıdır'' dedi.

Erzurum’un yetiştirmiş olduğu en önemli futbol adamlarından biri olan Burhanettin Dumlu’dan meslektaşı Hakan Kutlu’ya büyük övgü. Dumlu, “Şartlar itibariyle Hakan Kutlu, Erzurumspor tarihinin en başarılı hocasıdır” dedi.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’’un Teknik Direktörü Hakan Kutlu’ya meslektaşı Burhanettin Dumlu’dan övgü dolu sözler geldi.

 

Kentin en önemli futbol adamlarından biri olan eğitimci ve futbol antrenörü Burhanettin Dumlu, Mavi-beyazlı kulübün içinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında tarihin en başarılı teknik direktörünün Hakan Kutlu olduğunu söyledi.

 

 

Bana göre hepsini solladı

 

Aynı zamanda bir eğitimci olan Futbol Antrenörü Burhanettin Dumlu, tarihinde şampiyonlukları bulunan Mavi-beyazlı kulüpte çok sayıda başarılı teknik adamın tarihe adlarını yazdırdıklarını, ancak üç dönemdir transfer yasağı olan ve iki sezonda çok sayıda oyuncusunu kaybetmiş olan Erzurumspor’da Hakan Kutlu’nun göreve geldikten sonra ortaya koyduğu antrenörlük performansı ve azminin takdire şayan olduğunu söyledi.

 

Dumlu, “1968 yılından itibaren bu şehre sayamayacağımız kadar teknik direktörler geldi gitti. Namağlup şampiyonluk ve şampiyonluklar kazandık. Bunları da göz önünde bulundurarak şunu ifade edebilirim ki; benim gözümde Hakan Kutlu hepsini solladı” diye konuştu.

 

 

Kendine özgü bir strateji geliştirdi

 

Hakan Kutlu’yu başarısından ötürü tebrik eden ve kutlayan Dumlu, “Geçen yıldan beri bu kadar sıkıntılar içerisinde bir grubu takım haline dönüştürdü. Elindeki malzemeyi iyi analiz ederek bunun üzerine bir strateji geliştirdi ve başarılı oldu. Teknik taktik ve mental olarak takmam hazırlanmasında büyük rol oynadığı kanaatindeyim. Sadece kendi adıma tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.