Spor Haber Girişi : 08 Mart 2021 22:23

Mesut Bakkal: Düşme hattının 2 puan gerisindeyiz

Mesut Bakkal: Düşme hattının 2 puan gerisindeyiz
Göztepe'ye deplasmanda 3-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, mağlup olduklarını için üzgün olduklarını söyleyerek, ''Ben mücadeleden vazgeçmem oyuncularım da vazgeçmeyecek'' dedi.

Erzurumajans-Süper Lig'in 29. hafta maçında BB Erzurumspor, konuk olduğu Göztepe'ye 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, mücadeleyi değerlendirdi. Da Costa'nın kırmızı kart görmesine çok üzüldüğünü söyleyerek sözlerine başlayan Mesut Bakkal, maça baskılı başladıklarını kaydetti. Bakkal, "Leo'nun ayağına çarpan topun gol olması takımı şaşırttı. İlk devre fazla pozisyon üretemedik, ikinci devreye 3 değişiklikle başladık. Beraberlik golünü bulduk. Ancak Göztepe'nin çok etkili olduğunu bildiğimiz ve üzerinde durduğumuz halde duran toptan gol yedik. Maalesef üzgünüz. Beraberliğe üzüleceğiz derken mağlup olduk. 12 maç var, ben bu takımın başına geldiğimde 9 puanımız vardı. Dersler çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Düşme hattının 2 puan gerisindeyiz. Önümüzde uzun bir süre var. Ben mücadeleden vazgeçmem oyuncularımda vazgeçmeyecek" dedi.


Ünal Karaman: "Çalışmaya devam edeceğiz"


BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup eden Göztepe'de Teknik Direktör Ünal Karaman, çalışmaya devam edeceklerini belirterek elde ettiklerini galibiyet için oyuncularını kutladı.

 

Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe, sahasında BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman mücadeleyi değerlendirdi. Zorluk derecesi yüksek bir maç oynadıklarını söyleyen Karaman, oyuncularını tebrik ederek sözlerine başladı. Karaman, "Sıralamada rahat bir durumdayız. Tabi ki bir şeylerin bittiği anlamına gelmesin. Mağlup olduğumuz müsabakalarda da aynı şeyi söyledik, çalışmaya devam edeceğiz. Bu maç da bizi mutlu etti. Doğrularımızı geliştirmek, eksiklerimizi gidermek için aynı ciddiyetle çalışmalara devam edeceğiz. Gelecek hafta oynayacağımız Ankaragücü maçında en iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.