Erzurum Haber Girişi : 21 Nisan 2017 15:30

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı
Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nce yapılan meteorolojik uyarıda bölge genelinde etkili olacak rüzgara dikkat çekildi.
Erzurumajans-Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nce yapılan meteorolojik uyarıda bölge genelinde etkili olacak rüzgara dikkat çekildi.

Erzurum Valiliği'nce konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, "Bölgemiz genelinde (Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır) güneyli yönlerden (40-60 km/saat), 23 Nisan Pazar günü yer yer fırtına ve kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) beklendiği bildirilmiştir. Meteorolojik uyarı doğrultusunda; beklenen yer yer fırtına ve kuvvetli fırtınaya bağlı olarak meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, kara ve hava yolu ulaşımda aksamalar vb. oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.