Erzurum Haber Girişi : 13 Kasım 2013 19:29

Mevlana Vadisi tamamlandı

Mevlana Vadisi tamamlandı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mevlana Vadisi Projesi tamamlandı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mevlana Vadisi Projesi tamamlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekânlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi`nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi. İnsan ve doğa konseptliyle tasarlanan proje, KUDAKA`nın Erzurum, Erzincan ve Bayburt bölgesindeki en başarılı projesi seçilmişti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bir yatırımı daha tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

İçerisinde kapalı oturma mekânı, dört havuz, ahşap kamelyalar, çeşitli oturma grupları, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, şelale ve koşu yolunun bulunduğu tesisle ilgili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler şunları söyledi: "Bu proje, Erzurum, Erzincan ve Bayburt bölgesinin en başarılı projesi seçilmişti. Tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu vakit geçirebilecekleri bu tesis, başta Palandöken ilçemizin sakinleri olmak üzere, tüm Erzurum halkına hayırlı ve uğurlu olsun."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.