Spor Haber Girişi : 22 Ocak 2022 15:59

MHK yine skandal atamaya imza attı 

MHK yine skandal atamaya imza attı 
MHK, Erzurumspor'la yıldızı barışık olmayan Ali Palabıyık'ı, yarınki Bandırmaspor maçına atadı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Dadaşların, Palabıyık’la yüzü gülmezken, MKE Ankaragücü ile zirve için çekiştiğimiz bir ortamda Başkent’ten bir hakemin Mavi-beyazlıların müsabakasına atanması ‘Skandal’ olarak yorumlandı.

 

 

 

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Erzurumspor ile yıldızı barışık olmayan Ali Palabıyık’ı yarın deplasmanda oynayacağımız kritik Bandırmaspor maçına Ali Palabıyık’ı atadı.

 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 8. Haftasında Galatasaray’ın Rizespor’u 3-2 mağlup ettiği maçtan sonra yönetimi eleştirilerin odak noktası olan Ali Palabıyık, MHK tarafından kızağı çekilmişti. MHK’nin Erzurumspor’un MKE Ankaragücü ile zirve yarışı verdiği bir ortamda Başkent’ten bir hakemi Dadaşların maçına ataması ‘Skandal’ olarak yorumlandı. Üstelik kızaktaki bir hakemin 112 gün sonra Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı kritik Bandırmaspor maçına atanması Mavi-beyazlı camiayı ve taraftarları endişelendiriyor.

 

Dadaş sizin kobayınız değil!

 

Yarın deplasmanda oynayacağımız maçta Ankara Bölgesi’nin FIFA kokartlı hakemi Ali Palabıyık, düdük çalacak. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ile Bersan Duran yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Efe Tanrıverdi olacak.

 

Bu sezonun tartışmalı hakemlerinden biri olan Ali Palabıyık’ın yarın oynayacağımız kritik Bandırmaspor mücadelesine atanmasına tepki gösteren taraftarlar, “Dadaş kimsenin kobayı değildir. 112 gündür maç verilmeyen Ali Palabıyık’ın bizim maçımıza atanması düşündürücüdür” diye konuştular.

 

Palabıyık’la sadece Malatya’yı yendik

 

Ali Palabıyık 2020-2021 sezonunda  3-1 kaybettiğimiz Hatayspor  maçı ve 1-0 yenildiğimiz Başakşehir müsabakasının VAR hakemiydi. Ali Palabıyık’ın yönettiği maçlarda BB Erzurumspor, 14 Mart 2021 tarihinde Trabzonspor ile Kazım Karabekir Stadı’nda 0-0 berabere kalırken, 21 Nisan 2021 tarihinde ise Obertan’ın golüyle Malatyaspor’u 1-0 mağlup etti.

 

Adana Demir maçımızı katletmişti

 

Türkiye’nin FIFA kokartlı hakemlerinden biri olan Ankara Bölgesi Hakemi Ali Palabıyık, Dadaşların Spor Toto 1. Ligde Adada Demir’e 2-1 mağlup olduğu mücadele de rezil bir yönetim sergileyerek Mavi-beyazlıların penaltısını vermemişti.

 

Konya maçında da canımızı yakmıştı

 

2019-2019 sezonunda Erzurumspor’un Kazım Karabekir Stadı’nda önce Konyaspor’a 2-1 sonra da Trabzonspor’a 1-0 kaybettiği maçları yöneten Ali Palabıyık  o karşılaşmalarda da tartışmalı kararları ile Dadaşların tepkisiyle karşılaşmıştı. Özellik 18 Ocak 2019 tarihinde Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan Erzurumspor-Konyaspor maçında son dakikada Dadaşlar’ın kazandığı penaltıyı VAR’a giderek faul gerekçesiyle iptal etmişti.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yılmaz DURMUŞ 23 Ocak 2022 07:44

    Erzurum'un soğuk bir şehir imajı ile sosyal hayatının olmadığı söylentileri sebebiyle futbolcu transferinde bile zorlanan Erzurumspor'u birde kifayetsiz ve art niyetli hakemlerle budamak hakkaniyet ile izah edilemez. Madem Erzurum süper ligde istenmiyorsa süper ligde oynanması baştan yasal olarak yasaklansın