DÖRT YENİ İSİM YER ALDI

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni Merkez Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda 15 kişilik yeni Başkanlık Divanı belirlendi. MHP’nin Başkanlık Divanı’nda dört yeni isim yer aldı.

 

Kurultay sürecini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Devlet Bahçeli başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Toplantıda partinin 15 kişilik yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Divanda dört yeni isim yer aldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın yerine İlyas Topsakal, Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanırken, bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ın yerine Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Ahmet Selim Yurdakul atandı.

 

Başkanlık divanındaki isimlerden Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç’ın yerine ise Zuhal Topçu getirildi. Topçu, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

 

Divandaki son değişim ise genel sekreter yardımcılığında oldu. Bahadır Bumin Özarslan’ın yerine Vahit Kayırıcı getirildi. İHA