Siyaset Haber Girişi : 07 Mayıs 2013 14:37

MHP İl Başkanı Kaya'dan çarpıcı açıklama!

MHP  İl Başkanı Kaya'dan çarpıcı açıklama!
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, ETSO'nun hafta sonunda yapılan seçimleriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Erzurumajans-MHP İl Başkanı Zekai Kaya, ETSO'nun hafta sonunda yapılan seçimleriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Kaya, bazı kesimlerin "MHP'ye ve ülkücülere hakaret edenlere destek verdiler" diye kendilerini suçladığına dikkat çekerek, "Biz asla MHP'ye, ülkücülere hakaret edenlere prim vermeyiz. O nedenle, MHP karşıtı ve ülkücülere hakaret edenlerle ittifak edenlere değil, mevcut Başkan Lütfü Yücelik ve ekibini destekledik" dedi.

Murat Resuloğlu'nun partilileri olduğunu ifade eden Kaya, MHP ve ülkücülerin tasvip etmediği kişilerle ittifak etmesi ve sonrasında da ülkücülere hakaret eden kişilerle ortak hareket ettiğinin tespit edilmesi üzerine destek vermediklerini söyledi.

ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ve ekibine koşulsuz bir destekleri olduğunu ifade eden Kaya, "Asla ve kata MHP'ye karşı olup, kirli ağızlarıyla ülkücülere hakaret edenlerin yanında olmayız, onları desteklemeyiz. Bu konuda Murat Resuloğlu'na da açıkça 'seni desteklemeyeceğiz' dedik ve dediğimizi de yaparak Lütfü Yücelik ve ekibini destekledik.

Ancak birkaç gündür belli çevrelerce tam tersi iddialar insanların kulaklarına fısıldanmaya başlandı. İddiaların doğru olmadığını hem partililerimizin hem ülküdaşlarımızın hem de Erzurum kamuoyunun bilmesini arzu ettiğimiz için bu açıklamayı yapmanın uygun olacağına kanaat getirdik. Bu vesileyle yeniden başkanlığa seçilen Lütfü Yücelik ve arkadaşlarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. (Kaynak: erkhaber.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Müsiadın eski il başkanı akp ye takla attı attı ama sonunda en büyük kazığıda akp den yedi:)

  • müslüm eftal 01 Ocak 1970 02:00

    sevgili dostlarım ben resuloğlunu çok yakinen tanıyan bir insanım geçekten yüreği perk delkianlı ve hakiki bir mhp li ancak destekleyip başkan koltuğuna oturttuğu sayın başkan kaya bile onu arkasından hançerledi şimdi daha iyi anlıyorum niye kazanamadı fakat resuloğlunu kutlamadan geçemeyecem herkesin güce tapdığı bir dönemde o mangal yüreğini ortaya koyup aslanlar gibi mücadele etti ee sayın kaya bile akp ile kol kola verip yücelikten yana oldu..?

  • Mökkem Gardaşım 01 Ocak 1970 02:00

    kendisini darı ambarında zannediyor :)

  • hakim uslu 01 Ocak 1970 02:00

    neresinden baksan tutarsız bir açıklama , ülkücüleri malesef ülkücüler baltalıyor zekayi kaya genel merkezdede devlet bahçeli ülkücülüğü bitrdi , pazarlıklara açık bir yapıdan bir şey olmaz resuloğlu kendi adamımızdı yazık oldu keşke bu kadar işin içerisine girmeseydiniz

  • sacit 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkan o kişi ülküclere hakeret eden biriyle olmuşsa, ve siz ona partilimiz diyorsanız bunda bir terslik var. Bence o kişi mhp li asla değil