Siyaset Haber Girişi : 31 Temmuz 2018 22:45

MHP'li Aydın’dan ‘Askıda Ekmek’ uygulaması

MHP'li Aydın’dan ‘Askıda Ekmek’ uygulaması
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Askıda Ekmek” kampanyası kapsamında Erzurum’da bir fırını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşların alabilmesi için 200 ekmeği askıya aldılar.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı “Askıda Ekmek” kampanyası kapsamında Erzurum’da bir fırını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşların alabilmesi için 200 ekmeği askıya aldılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Kamil Aydın, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu, Askıda Ekmek kampanyası yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek amacıyla yapılmıştır. Bu kampanya İhtiyaç sahiplerini korumak ve gözetlemek adına son derece önemli bir yere sahiptir. Bu kampanya ile bir ekmek kendinize alırken bir ekmek de ihtiyaç sahibi kardeşlerimize alıyoruz. Bu türlü bir yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına inancım tamdır” diye konuştu.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise “İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin faydalanması amacıyla Genel Başkanımızın başlattığı “askıda ekmek” kampanyasını şehrimizin en ücra köşelerine kadar ulaştırmayı insanlık vazifesi bilmekteyiz. Bunun için tüm varlığımızı seferber etmekten asla geri durmayacağız. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ esasına dayanan inancımızın gereği olarak, hali vakti yerinde olan vatan evlatları eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli ve 1 ekmeği ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle paylaşmalıdır. Bu anlamda her bir ülküdaşımız kendisine en yakın fırına ya da ekmek satılan yerlere uğrayıp askıya ekmek asacaklarına yürekten inanmaktayım” ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.