Erzurum Haber Girişi : 22 Ocak 2021 13:23

MHP'li Yazıcı: Tahsilat peşine koşmaları vicdansızlıktır

MHP'li Yazıcı: Tahsilat peşine koşmaları vicdansızlıktır
Erzurum'un sorunlarını dillendirmekten çekinmeyen 'sayılı' siyasetçilerden biri olan MHP'li Ahmet Gökhan Yazıcı, PALEN, ARAS ve ESKİ'ye yüklendi.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Şehrin kronik sorunları karşısında başta iktidar milletvekilleri sessizliğe gömülürken, ‘konuşabilen’ ender isimlerden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, vatandaşın adeta belini kıran faturalar konusunu gündeme getirdi.

 

Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan MHP’li Yazıcı, “PALEN, Aras EDAŞ ve ESKİ’nin ödenemeyen faturalara faiz üzerine bir de açma kapama maliyeti ekleyip, bu zor şartlarda tahsilat peşine koşmaları vicdansızlıktır” dedi.

 

“TAKSİTLENDİRME YAPILSIN”


Yazıcı ayrıca doğalgaz başta olmak üzere elektrik ve su faturalarında faizsiz erteleme ve yoğun kış aylarında kullanımın 12 aylık zaman aralığında daha düşük düzeyde taksitlendirme yapılmasını istedi.

 

“SERVET VE MÜLK BUDALALARI...”


Son dönemde Türkiye’ye karşı yapılan uluslararası ekonomik, siyasi şantaj ve müdahalelere karşı yöneticilerin cevap vermeye çalıştığını belirten MHP’li Yazıcı, şunları söyledi. 

 

“Bu olağanüstü koşulları ve pandemi dönemini fırsata çevirmeye çalışan servet ve mülk budalası, aşırı fiyat ve zam uygulayıcıları, bu ihanete ortaksınız dikkatimizden kaçmıyorsunuz. Yöneticilerimiz tez elden fahri trafik denetçileri statüsünde, fahri esnaf denetiçilerini, gönüllü tüketicilerden oluşturarak, fahisş piyasa dengesizliğini ve üretim kalitesizliğini kontrolünü tüketiciye devretmeli, bu rezaletleri ve ihanetleri ifşa etmelidir.”

 

“SOSYAL DEVLETİN GEREĞİDİR”


MHP’li Ahmet Gökhan Yazıcı, ayrıca Pandemi döneminde iş yerlerini açamayan esnafa kira yardımının yanı sıra, 1 yıllık vergi, stopaj ve KDV yükünden muaf tutulmasını istedi. Yazıcı, bunun sosyal devlet olabilmenin bir gereği olduğunu vurguladı.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş2525. 22 Ocak 2021 15:46

    rabbim aras ve eskiye düşürmesin en küçük bir geçikme de icralık yapıyor paranın iki katını faiz ile birlikte alıyor