Siyaset Haber Girişi : 06 Ocak 2018 12:30

MHP'den Erzurum'a sürpriz atama... İspir'de siyasi dengeler değişecek...

MHP'den Erzurum'a sürpriz atama... İspir'de siyasi dengeler değişecek...
Kuva-i Milliye'nin Erzurum'da ki en önemli kahramanlarından Müftü Mustafa Başkapan'ın torunu MHP İspir İlçe Başkanı oldu.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Merkezi  İspir İlçe Başkanlığı'na Salih Başkapan'ı atadı.

Kuva-i Milliye'nin Erzurum'da ki en önemli kahramanlarından Müftü Mustafa Başkapan'ın torunlarından olan Salih Başkapan'ın, MHP İspir İlçe Başkanlığı'na atanması kulislerde, uzun yıllardır AK Parti'nin hakimiyetindeki ilçede siyasi dengelerin yeniden şekilleneceği yönünde değerlendiriliyor.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş tarafından atama belgesini alarak görevine başlayan Salih Başkapan, sosyal medya üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şefkat Çetin'e, İl Başkanımız Sayın Naim Karataş'a şahsım ve ilçe yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunarım. Rabbim utandırmasın. Büyük Türk Milleti'nin İstiklal ve istikbal kavgasını İspir halkıyla birlikte ve ülkücü tavrımızla sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 'Bismillah' her şeyin başıdır. Bizde 'Bismillah...' diyerek görevimize başladık.''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.