Siyaset Haber Girişi : 14 Ekim 2015 18:15

MHP'li Ertürk Çimen'e Narman'da büyük ilgi

MHP'li Ertürk Çimen'e Narman'da büyük ilgi
MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen Narman'da seçmenle buluştu. Narman'da seçmenin büyük ilgisi ile karşılaşan Ertürk Çimen Narmanlıların sorunlarını dinledi.
Erzurumajans-MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen Narman'da seçmenle buluştu. Narman'da seçmenin büyük ilgisi ile karşılaşan Ertürk Çimen Narmanlıların sorunlarını dinledi. 

Narmanlının terör sıkıntısı içerisinde olduğuna vurgu yapan Ertürk Çimen, "Çözüm süreci ülkeyi bu noktaya taşıdı. Ben çözüm süreci demiyorum, çözülme süreci diyorum" dedi.

Narmanlı'nın, Şenkaya ve Olur'daki terör hareketlenmesinden endişe duyduklarını kendisine aktardıklarını anlatan Çimen, 'Bu belayı, bu terör belasını ancak MHP iktidarı önler' dedi.

Oslo görüşmeleri, ardından çözüm süreci aldatmacası terörün dağdan kırsala, şehirlere inmesinin başlangıç noktası olduğunu ifade eden Ertürk Çimen, 'Terörist hendek kazdı, yollara bomba düzenekleri yerleştirildi. Kimseden çıt çıkmadı. Bu olaylar herkesin gözü önünde cereyan etti. Neymiş efendim çözüm süreci varmış. Hiçbir süreç Vatanın bütünlüğünden, milletin selametinden, bayraktan, ezandan önemli olamaz. Hani nerede AKP'nin dediği tek bayrak, tek vatan, tek millet kavramı. Buradan sormak istiyorum Çözüm süreci içerisinde tek bayrak, tek vatan kavramı var mı?

ESNAF EKONOMİK SIKINTI YAŞIYOR

13 yıllık AKP hükümetinde gelinen noktanın iç acıcı olmadığını, esnafın, köylünün, çiftçinin, memurum, emeklinin ekonomik dar boğaz içerisine girdiğini, vatandaşın gittikçe yoksullaştığına dikkat çeken MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Narman'da siftah yapamadan dükkanını kapatan esnaf sayısı küçümsenemeyecek boyuttadır. İşsizlik desen o da küçümsenemeyecek boyuttadır. Her evde 2 işsiz var. Bütün bunlara rağmen AKP kalkıp her şeyi güllük gülistanlık göstermeye çalışıyor. Yoksulluğa, işsizliğe şimdi birde terör eklendi. Terör korkusundan insanlar artık bu bölgelere gelemez oldular. Benim Narmanlım, benim Olurlum, benim Şenkayalım kendisini ne yazık ki güven içersinde göremiyor.

Ama artık seçmen aldatıldığını, kandırıldığını görüyor. Vatandaş terör belasını ancak MHP iktidarı bitirir diyor. Evet vatandaşımız yerden göye kadar haklılar. Bayrağı bayrak bilir MHP, Vatanı vatan bilir MHP, Milleti bütün unsurlarıyla bağrına basar MHP. 1 Kasım seçimlerinde şuna inanıyorum ki MHP vatandaşın oy vereceği parti olacaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.