Siyaset Haber Girişi : 27 Mayıs 2015 13:37

MHP'li Gökhan Arslan: Reklamların değil, icraatların partisi ocağız

MHP'li Gökhan Arslan: Reklamların değil, icraatların partisi ocağız
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sürdürdüğü seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sürdürdüğü seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Sabah saatlerinde beraberindeki heyet ile Narman'a giriş yapan Arslan, ilk olarak pazar esnafını ziyaret etti. MHP'li Gökhan Arslan'ı gören pazar esnafı pazar yerinin çamur içindeki halini göstererek "Bu rezilliği göründe duyurun. Bıktık, usandık bunlardan. Tablamızı kuracak doğru düzgün bir yerimiz bile yok" diyerek sitem ettiler.

Pazar esnafının ardından ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Arslan'a Narmanlıların ilgisi oldukça fazlaydı.

Esnaf ziyareti sırasında bir grup üniversite öğrencisi ile karşılaşan Arslan,öğrencilerinin sıkıntılarını dinledi. Narman Meslek Yüksek Okulu'nun barınma problemini dile getiren öğrenciler, "Bu dönem 100'ün üzerinde öğrenci arkadaşımız okulu kazanmalarına rağmen yurt olmadığı için kayıtlarını sildirip memleketlerine geri döndü. Biz öğrenciyiz diye kiralık ev bulmakta da zorluk çekiyoruz" diyerek Arslan'dan yardım istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Gökhan Arslan ise; "Türkiye'yi her alanda kalkındırdığını, huzura ve refaha eriştirdiğini iddia eden iktidar, Narmanımızda yüksek öğrenim gören bu gençlere bir yurdu bile çok görüyorlar. Narman'ın var olan adliyesini elinden aldılar. Neyi kaldı Narman'ın Allah aşkına? MHP reklamların değil, icraatların partisi olacaktır." diyerek MHP iktidarında yurt ve barınma problemlerinin ivedilikle çözüme kavuşturulacağını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.