Siyaset Haber Girişi : 30 Aralık 2015 15:30

MHP'li Kamil Aydın, üniversitelerde yaşanan olaylara dikkat çekti

MHP'li Kamil Aydın, üniversitelerde yaşanan olaylara dikkat çekti
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Millet Vekili Prof.Dr. Kamil Aydın, TBMM'de gündem dışı konular hakkında söz alarak son zamanlarda üniversitelerde yaşanan terör olayları ve eylemlerine dikkati çekti.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Millet Vekili Prof.Dr. Kamil Aydın, TBMM'de gündem dışı konular hakkında söz alarak son zamanlarda üniversitelerde yaşanan terör olayları ve eylemlerine dikkati çekti.

Prof.Dr. Aydın, "Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Şubat 2015'de kaybettiğimiz Fırat Çakır kardeşimizi kaybetmeden önce de bu uyarılarımızı yapmıştık." diyerek; Üniversitelerin genel sekreterleri ve rektörleri başta olmak üzere İç İşleri Bakanı ve bütün yetkilileri göreve davet etti.

MHP Erzurum Milletvekili Aydın, konuşmasının sonunda da özellikle üniversiteli öğrenciler başta olmak üzere genele hitap ederek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Rol model alınması konusunda da okumayı teşvik eden Hz. Peygamberi, cephede dahi okumaya gayret eden Mustafa Kemali ve Türk Milletinin bir ferdi olmakla gurur duyduğunu her vesileyle belirten Nobel Ödülü sahibi Prof.Dr. Aziz Sancar'ı örnek verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.