Siyaset Haber Girişi : 22 Aralık 2011 19:03

MHP`de ilk başkan adayı Murat Köroğlu

MHP`de ilk başkan adayı Murat Köroğlu
Kongre sürecine girmeye hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzurum teşkilatında il başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim eski ilçe başkanı Murat Köroğlu oldu.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl teşkilatında kongre süreci başlıyor. Ocak ayı içerisinde genel merkez tarafından belirlenecek takvim doğrultusunda yapılacak seçimlerde il başkanlığa aday olduğunu ifade eden  Murat Köroğlu Erzurum Ajans`ı ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Erzurum’da ilçe kongreleriyle ilgili takvimin önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade eden Köröğlu, il kongresinin de önümüzdeki Mart veya Nisan aylarında yapılmasının beklendiğini kaydetti.

İşletme Fakültesi mezunu olan ve ticaretle uğraşan Murat Köroğlu, daha önce Ülkü Ocakları 50.Yıl Semt Ocağı, MHP Yakutiye Belde Teşkilatlarının yanısıra Yakutiye İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı.

MHP İl Başkan adayı Köroğlu, süreç öncesinde delegeler, ilçe ve belde teşkilat mensuplarıyla görüşmeler yaptıklarını, bu görüşmelerin kongreye kadar devam edeceğini söyedi. Amaçlarının, MHP’nin iktidar olması için çalışmak olduğunu vurgulayan Köroğlu, bu yolda ellerini taşın altına koyacaklarını bildirdi.

MHP’nin Erzurum’daki sessiz muhalefetine son vereceğini söyleyen Murat Köroğlu “Bildiklerimizi, gördüklerimizi konuşmayı, halkımıza anlatmayı başlıca görevimiz sayacağız. Ayrıca kadın kollarımızı aktif hale getireceğiz. Partimizi eski hareketli günlerine kavuşturucağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çatlı Reis 01 Ocak 1970 02:00

    şuanki MHP Erzurum il teşkilatı biran önce değişmelidir yerel ve genel seçimlerde şansımız zor olur

  • cihangir nalbur 01 Ocak 1970 02:00

    murat köroğlu bilmiyenlere söyleyeyim 1992 senesinden beridir teşkilatların içindedir. 1992 yılında o dönem erzurum semt ocağı olan 50.yıl ocakta 96 yılından 98 yılına kadar yakutiye belde teşkilatında teşkilatlar masa başkanlığını layıkıyla yerine getirmiştir.2000-2002 yılları arasındada hala dillere destan bir şekilde yapmış olduğu yakutiye ilçe başkanlığını unutmamak lazım.o dönemde hem sosyal faliyetleri hemde teşkilatlanma çalışmaları ,birlik ve beraberlik adına yaptıkları hala bugün daha konuşlanıyorsa bu insana çıkmış olduğu bu yolda sadece destek olmak lazımdır diye düşünüyorum.

  • alaattin hasat 01 Ocak 1970 02:00

    hayırlı olsun.mhp nin her daim en önemli kalelerinden olan erzurumun bir an evvel kendine dönmesi lazım. teşkilatların çok hızlı bir şekilde toparlanması dileklerimle ve bu işi layıkıyla yapacağına inandığım murat köroğluna başarılar dilerim.

  • bir bilen 01 Ocak 1970 02:00

    murat köroğlu sadece yakutiye belde başkanlığı yapmıştır.idris çelik ilçe başkanıyken.ne önceden ocakta nede sonradan partide bir görevi yoktur.lütfen düzeltin

  • Asi Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    hayırlı olsun oyumu murat başkana vereceğim şimdiki il yönetimi partilileri küstürmüş yeni kan yeni soluk lazım erzurumun haziran seçimlerinde aldığı oy ortada daah ne diyimki

  • veis 01 Ocak 1970 02:00

    hayırlı olsun