Siyaset Haber Girişi : 12 Aralık 2011 17:56

MHP`li Öztürk, Palandöken`i sordu

MHP`li Öztürk, Palandöken`i sordu
MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay tarafından cevaplandırılmak üzere Palandöken Kayak Merkezi ile ilgili soru önergesi verdi.
Erzurum Ajans-MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay tarafından cevaplandırılmak üzere Palandöken Kayak Merkezi ile ilgili soru önergesi verdi.

MHP Milletvekili Öztürk, TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesinde, Erzurum’ un 2011 yılında yapılan Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları sayesinde Erzurum’ un kalkınmasında ilk sırayı kış turizminin aldığını belirterek, “Olimpiyatlar için yapılan yatırımlar sayesinde kış turizmi ile ilgili hemen hemen bütün branşları karşılayacak tesisler bulunmaktadır.

Erzurum’ un Kış Turizmi ile ilgili tesis eksiği var mıdır? Kayak sezonu ne zaman başlamıştır? Sezon açılışı yapılmış mıdır? Erzurum kültür ve turizm müdürlüğü sezonla ilgili hangi çalışmaları yapmıştır? Yurt içinde ve dışında turist çekmek için reklam kampanyaları düzenlenmiş midir? Ya da başka bir çalışma yapılmış mıdır? Bu sezon ne kadar yerli ve yabancı turist beklenmektedir.” diye sordu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.