Bölge Haber Girişi : 06 Ekim 2011 12:43

MHRS'den Erzurum'da 400 gence iş imkanı!..

MHRS'den Erzurum'da 400 gence iş imkanı!..
Turkcell Global Bilgi, Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı Merkezi'nde çalışacakları kura ile belirlendi.

Erzurum Ajans-Turkcell Global Bilgi, Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı Merkezi'nde çalışacaklar kura ile belirlendi.

Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi ihalesini kazanarak kamudaki en büyük çağrı merkezi projesinin ikinci fazında yer alan Turkcell Global Bilgi, Erzurum Çağrı Merkezi'nden yürüteceği operasyonla 400 Erzurumlu gence istihdam sağlayacak. Belirtilen kontenjanın 216 kişilik kısmını yapılan mülakatlarda 95 ve üzeri puan alan kişilerle tamamlayan firma, geriye kalan 184 kişilik kontenjanı ise mülakatlarda 85 ile 95 arasında puan alan 430 kişi arasında yaptığı kura ile belirledi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) konferans salonundaki kura çekimine Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Sağlık Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Dr. Sait Sevinç, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Turkcell Global Bilgi İş Geliştirme ve Yeni Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Engin Utkan ve ER-BİL Yönetim Kururlu Başkanı Mehmet Şener katıldı.

Kura çekilişi öncesi konuşan Sağlık Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Dr. Sait Sevinç, MHRS sisteminin bugün itibariyle 69 ilde uygulandığını söyledi. Bu sistemin dünyada emsalinin bulunmadığını vurgulayan Sevinç, sistem sayesinde hastanede randevu için bekleyen hastaların oluşturduğu uzun sıraların önüne geçtiklerini dile getirdi.

Turkcell Global Bilgi İş Geliştirme ve Yeni Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Engin Utkan da MHRS operasyonunu Erzurum ve Ankara'dan yürüteceklerini ifade etti.

Ankara'da 400 ve Erzurum'da da 400 müşteri temsilcisi ile toplam 800 kişiye istihdam sağladıklarını vurgulayan Utkan, "Kamunun en büyük çağrı merkezi projesinin ikinci fazını, 50 kişilik bir ekiple ve yoğun bir çalışmayla iki ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak, 23 Ekim 2011 günü hizmete açmayı planlıyoruz. Kur'a çekiminde ismi çıkmayanlar üzülmesin. Bu arkadaşları da önümüzdeki günlerde yapılacak projelerde değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra kur'a çekimine geçilirken, ilk kuralar protokol üyeleri tarafından çekildi. Kurada 184'ü asil 100'ü yedek olmak üzere 284 kişinin ismi okundu. (Fotoğraflar: Levent AKPINAR)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.