Siyaset Haber Girişi : 15 Aralık 2011 16:19

Milletvekil Adnan Yılmaz her yerde

Milletvekil Adnan Yılmaz her yerde
Başbakan Erdoğan, İstanbul`da geçirdiğ ameliyatının ardından Ankara`ya gelişini Esenboğa Havaalnı`nda coşku dolu kalabalık karşıladı. Karşılama sırasında Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu`da vardı.
Erzurum Ajans-Başbakan Erdoğan, İstanbul`da geçirdiğ ameliyatının ardından Ankara`ya gelişini Esenboğa Havaalnı`nda coşku dolu kalabalık karşıladı. Karşılama sırasında Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu`da vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, özel uçak "ANA" ile  İstanbul`dan Ankara`ya gelişi sırasında havadaki uçaklardan kule aracılığı ile "geçmiş olsun" ve "hoş geldin" mesajları iletildi.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ BAKANLARI SOLLADI

Erdoğan`ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi`nin önünde toplandı. Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan`ı karşıladı. Bakanlar ve milletvekillerininde akın ettiği Havaalanı`nda Başbakan`a ilk ulaşıp `geçmiş olsun` diye bilmek için adeta bir yarış vardı. Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yoğun güvenlik önlemlerine rağman Bakanları bie sollayarak Başbakan`a ilk ulaşan isism oldu. Yılmaz`ın yanında ise Sağlık Bakanlığı Müşaviri, Erzurum eski Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu vardı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • orkun öz 01 Ocak 1970 02:00

    milletvekılının ne ısı var orada asıl.o saatte butcede herkes vekılın gorevı o takla atmak degıl basbakana.erzurum yıne sahıpsız kaldı anlayacagınız

  • okan gezer 01 Ocak 1970 02:00

    cem karaıcler basbakanda rahatsızdı dıye ınsanlar gıttı...sen kendın dıyosun saglıkla ılgılı ...TARIM BAKANI musavırı mı gıtseydı komıksınız yaaa:)asıl tebrık edıyorum musavır beyı...

  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    Zafer Tarıktaroğlu Fotoğraftan önce Palandöken Hastanesine Girsen Bir Ne oluyor Oralarda . Adnan Bey danışmanlarınız sadece size hangi fotoğraflara gideceğinizin bilgisini veriyor sanrırım sorun bakın ki bana gelen şikayetler neler

  • ÖZKAN YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    NE DİYEK ADAM ..... HOCAYI KANDIRMIŞ KAREYE GİRMESİ ZORMU.....

  • ismail 01 Ocak 1970 02:00

    tebrik ediyorum sayın adnan yılmaz beyefendiği helal olsun benim vekilime ön saflarda görünmek için çok çaba sarf etmiş.

  • Cem Karaiçler 01 Ocak 1970 02:00

    Hadi milletvekilini anladıkda müşavirin ne işi var orada. Onu havaalanında başbakanı karşılasın diye mi müşavir yaptılar gitsin sağlık işleriyle uğraşsın biraz reklam kokan hareketler yapmasın yazık bu devletin parasını pulunu yiyip de boş işlerle uğraşanlar Yavuz Sultan Selim Han`ın bedduasıyla şereflendirilirler umarım