Erzurum Haber Girişi : 26 Kasım 2021 13:14

Milletvekili Aydemir'den, benzin kuyruğu yorumu

Milletvekili Aydemir'den, benzin kuyruğu yorumu
Akaryakıt fiyatlarına gelen ardı ardına gelen zamlardan sonra benzin istasyonları önünde oluşan araç kuyruğu mecliste Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'e soruldu. 

 

ERZURUM AJANS - Milletvekili Aydemir oluşan benzin kuyruğunun yapılan zamlardan değil, araç sayısısının fazlalığından olduğunu dile getirdi. 

 

Dolar kurunda yaşanan ani yükseliş birçok ürünün fiyatında fahiş zamlara neden olurken, kura bağlı son olarak 25 Kasım gecesi itibarıyla geçerli olacak şekilde akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı gerçekleşti. Zam öncesi sürücüler, yeni tarife gelmeden akaryakıt istasyonlarına akın etti. 

 

AK Partili Aydemir'den çarpıcı yorum!

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmelerin ardından Meclis'te konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydemir'e bir gazeteci “Akaryakıt zamları sonrası benzin istasyonlarında oluşan araç sıralarıyla ilgili bir değerlendirmeniz olur mu?” sorusunu yöneltti. 

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, benzin istasyonlarında oluşan kuyrukların zamla ilgili olmadığını dile getirdi. Aydemir, “Zamlarla ilgili benzin istasyonlarında bir kuyruk yok arkadaşlar. Kuyruk nereden kaynaklanıyor biliyor musun? Bunu ben Plan Bütçe Komisyonu'nda bir iki defa daha altını çizerek söyledim. Araç sayısı fazla ondan kaynaklı.

 

"Kuyruk varmış gibi gösteriyorlar"

 

Bunu ara ara o resimleri gösterip sanki efendim zamlardan kaynaklı kuyruk varmış gibi göstermeye çalışan özellikle trol medyacılığı yapan bir kesim var. Onların aktarımıdır bu. Dolayısıyla böyle bir şey yoktur diyorum.” 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Stand up 26 Kasım 2021 21:51

    Sayın vekil Cem Yılmaz'a meydan okumuş.

  • Akif tarik 26 Kasım 2021 18:18

    Konuşmayın konuştukça batıyorsunuz

  • yokuz 26 Kasım 2021 17:04

    Biz de aslında yokuz. Varmışız gibi gösteriliyor.

  • HARAM OLSUN 26 Kasım 2021 16:22

    BUNDA SUÇ YOK BUNU ORAYA GÖNDEREN BİZLERDE SUÇVAR BUNDAN DOLAYIDA HERŞEYİ HAKEDİYORUZ.aDAM NE KONUŞACAĞINI BİLMİYOR MİLLETLEDE DALGA GEÇİYOR