Siyaset Haber Girişi : 29 Nisan 2012 09:30

Milletvekili Işık Erzurum'da açıkladı

Milletvekili Işık Erzurum'da açıkladı
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, 29 Haziran'da yapılacak olan Erzurum il kongresinde genel merkez olarak mevcut başkan Murat Kılıç'ın göreve devam etmesini istediklerini söyledi.
Erzurum Ajans-AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, 29 Haziran'da yapılacak olan Erzurum il kongresinde genel merkez olarak mevcut başkan Murat Kılıç'ın göreve devam etmesini istediklerini söyledi. 
Partisinin Erzincan il kongresine katılmak üzere bugün havayolu ile Erzurum'a gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti İl binasında bir basın toplantısı düzenledi.
Dördüncü kongresini iktidarda yapan tek parti olduklarını ifade eden Işık, siyasi hareketlerde önemli olan lider, program ve kadro unsurlarının tamamına sahip olduklarını belirterek millete hizmet yolunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
29 Haziran'da yapılacak olan Erzurum İl kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreye katılacak olması sebebiyle ertelendiğini hatırlatan Işık, İl başkanının ilde genel başkanın temsilcisi konumunda olduğunu belirterek, kongrelerde birlik ve beraberlikten yana olduklarını söyledi. Tek liste ile kongreye gidilmesini arzu ettiklerini dile getiren Işık, Erzurum'da yaptığımız çalışmalarda teşkilatımızın mevcut yönetimle beraber olduğunu gördük. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da mevcut yönetimin bir dönem daha görevde kalması yönündedir. Kongreden daha güçlenmiş olarak çıkacağız. diye konuştu.
Işık, genel merkezin farklı düşüncede olduğu yönündeki ifadelerin gerçekçi olmadığını belirterek, Murat Kılıç'ın başkanlığında güçlü bir yönetimle yola devam etmeyi uygun gördüklerini kaydetti.
Basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları üyeleri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HALİL İBRAHİM AYDIN 01 Ocak 1970 02:00

    Ben deniz kocaelinde yaşayan bir erzurum lu olarak bu adamın erzurumlu karşiti biri olduğu halde erzurumda adalet dağatmasını kınıyorum .