Erzurum Haber Girişi : 27 Ocak 2015 12:53

Milletvekili Yılmaz'dan Başsavcı Bingül'e ziyaret

Milletvekili Yılmaz'dan Başsavcı Bingül'e ziyaret
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ünal Bingül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ünal Bingül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun kararnamesi ile Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ünal Bingül'ü beraberinde Kent Konseyi Başkanı ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Bozkurt, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çakır'ında hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Başsavcı Bingül'e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ,'MİLLETE HİZMET BİZİM ŞİARIMIZDIR'

Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum'a tam teşekküllü Adli Tıp Merkezi'nin açılacağını ifade ederek, "Bölge Adliye Mahkemelerinin hizmete girmesiyle Erzurum aynı zamanda 'Adalet Şehri' haline gelecektir. Millete hizmet bizim şiarımızdır. Onların hayır dualarını almak için hizmetlerin en güzelini sunmaya devam ediyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, AK Parti Milletvekili Adanan Yılmaz'a teşekkür etti.

Başsavcı Ünal Bingül, daha sonra Milletvekili Adnan Yılmaz'a önümüzdeki Haziran ayında faaliyete geçecek olan Bölge Adliye Mahkemesi hizmet binası hakkında bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.